Miért csinálja ezt?
Nem tudom első komolyabb kapcsolatod lenne e, de én már ebből a pár mondatból sem bíznék benne. Az első, vagy legalábbis bármilyen kapcsolat nagy hatással van az emberre, főleg tinédzser korban, jól meg kellene gondolni kivel jön össze az ember.. mert kaphatsz olyan sérelmeket, bizalmatlanságot amik rányomják a rákövetkező kapcsolataidra a bélyege, és a rossz sérelmek miatt az életben nem fogsz rajta túljutni..
Én azt mondom hogy ne, ez csak a te, meg önmaga áltatása, kb 'akarom is meg nem is' szindróma, nem is tudja mit kezdjen a helyzettel, gondolom nem egy lány van egyszerre az életében ha másoknak is irogat.
Meg őszintén, te megbíznál benne? Én biztos mindig azon morfondíroznék mit csinálhat a hátam mögött, mert bizony nem látod. Egy kapcsolat kialakulása, a másik ember megismerése egyébként is hosszú idő, kétlem hogy egy év után hopp hirtelen szeretlek és kész:D Szóval önmagad miatt se, ebből csalódás lenne, tartsd meg az értékeidet olyannak, aki igazán kiérdemli, és inkább várd ki, megérdemli!;)
Sok sikert. 16/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!