Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve együtt vagyunk a barátommal és nem találkozunk csak hétvégente mostanaban suli miatt , abban az 5 napban annyira nehéz nekem mert nem ír rám egyszer sem , ha én nem írok nem is beszélünk aznap , ha írok is ilyen egyszavas válaszokat ír és ennyi:( és ez nekem fáj nem tudom nekem fontos hogy mindennap legalább egy szia milyen volt a napod stb legyen ..neki miért nem? Egyébként meg ha ott vagyok hétvégén tök jó vele, tök jól elvagyunk nem értem :( ötletek?

2017. jan. 25. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy utál messengeren vagy más internetes közösségi oldalon beszélgetni?
2017. jan. 25. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert egész álló nap kommentelget mindenhova mindenfélét meg poénoskodik de nekem meg nem ír , és olyan kifogásai vannak hogy fáradt nincs kedve írni..stb de akkor meg fb-n miért megy az állandó kommentelés meg miért tekeri a fb-t ha annyira fáradt :/ nem értem
2017. jan. 25. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
És mostanában csinálja csak ..régebben nem volt ilyen probléma
2017. jan. 25. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Hat ezt így mert megmondani. Más közeg veti körül amibe te nem félsz bele. Vagy csak szimplán inkább fölhívna (?)

Nem lehet tudni. Kérdezd meg tőle, ez a legtisztább.

2017. jan. 26. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Telefonálni sem akar azt mondja mindig hogy nincs kedve,
2017. jan. 26. 18:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezem annyit mond ne csesztessem és hogy nincs semmi baja
2017. jan. 26. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg van amikor vissza se ír aznap csak utána írok hogy mivan vissza se írsz azt mondja nem volt kedve
2017. jan. 26. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán csak eltérőek a szokásairól, igényeitek. Ha neked ez nem fér bele ne ragadj le jó tanácskent mondom!
2017. jan. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!