Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar féltékennyé tenni? Vajon jól látom a dolgokat?
Mostnában kavarok egy csajjal, de igazából annyi történt hogy lecumizott jólvan persze szép , és nagyon jó de én meg nem r**ot kerestem, és hát bevoltam rúgva úgyhogy azért történt meg ez is. De közben elkedzünk beszélgetni nem tagatom kicsit azért megkedveltem én is úgy aranyos meg minden, de tényleg.
De közben kicsit megijedtem a dolgoktól , mert nem nagyon terveztem párkapcsolatot mostanában mert úgy éreztem, hogy szépen szólva nem állok rá készen. Éppen ezért néha rámjött egy ilyen hirtelen felindulás, ha sokat cseszegett vagy keresett , hogy elküldtem de úgy kajakra 3 szor is. Valahogy ő megtanulta közben a mechanikámat amit még én sem értek, és mindig vissza tudott úgymond táncolni valamivel de úgy hogy kb észre sem vettem. És a lényeg az, hogy mesél nekem valami pasiról mostanában , hogy mennyire top 1 neki ő meg stb én mondtam neki egy ideig, hogy leszarom (tényleg így van), és hogy egyáltalán miért nekem írogatja. Aztán valahogy egyre jobban belefűzte a dolgokba amíg már tényleg csak idegből megkérdeztem hogy most akkor ki a f**om ez legyen szíves elmagyarázni. És mintha örülne ennek, hogy én kiakadtam vagy nem tudom...miért csinálja ezt? Mert szerintem azért, hogy megpróbáljon magába "bolondítani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!