Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Továbbtanulás, párkapcsolat?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Továbbtanulás, párkapcsolat? Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 3 éves kapcsolatom, idén még nem vagyok végzős. 1 évem van eldönteni, hogy hol szeretnék továbbtanulni. (mindenképpen szeretnék)

Az tart vissza, hogyha a barátommal együtt maradunk addig, akkor mit kezdjek..?

Vidéki vagyok, a Miskolci Egyetem van hozzánk a legközelebb, de régóta álmodozok arról, hogy Budapestre járhassak egyetemre.

Nem tudnék heti 5 napot 200km-re lenni a barátomtól, sőt a családtól sem, eléggé gyenge vagyok érzelmileg, viszont az lenne az igazi célom.. Nagyon szeretem a barátomat és nem szeretnék nélküle elmenni. Ő nem tanul tovább, családi vállalkozásból meg fog élni, itt helyben.

Fogalmam sincs, mit tegyek!:(

Hogyan döntsek jól?

2020. márc. 1. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Magadat vedd figyelembe. Ha tudod, milyen szakon szeretnél továbbtanulni, én mindenképpen Budapestet ajánlom. A barátoddal meg ki tudja, mi lesz 1 év múlva, 2 év múlva.

Hatalmas váltás gimi után az egyetem, lehet akkor se maradnátok együtt, ha Miskolcra mennél. Szóval ne erre alapozz.

2020. márc. 1. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen értelmetlen ez a Budapest mánia. Szaktól/kartól függ, hogy melyik egyetem erős azon a területen.
2020. márc. 1. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha elég erős a kapcsolatotok és nagyon elszántak vagytok akkor kibírhatjátok. Én is átmentem hasonlón a barátommal. Ha gondolod írj nyugodtan :)
2020. márc. 2. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ha tényleg szeretitek egymást akkor kibírjátok. Több párt is tudok akik kibírták a távolságot mert szerették/szeretik egymást. Az egyiküknek nem rég született babájuk. :)

semmi sem lehetetlen.

2020. márc. 2. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, még elég fiatal vagy, mindenképpen a saját álmaidat helyezd előtérbe, ne mondj le az álomegyetemről a párod miatt. Ha elég erős a kapcsolat, kibírjátok. Ha nem bírjátok ki, akkor amúgy se tartott volna soká, szóval kár lett volna feladnod érte az álmod
2020. márc. 2. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A továbbtanulásod ne a párkapcsolatod függvénye legyen, itt most a saját életedről döntesz. Ha Budapesten akarsz továbbtanulni, gyere Budapestre. Hidd el, ha heti 5 napot itt leszel fent, nem fogod annyira érezni a barátod hiányát, annyi dolgod lesz, utána pedig remek lesz hazamenni pihenni, kikapcsolódni a szerelmedhez. Én pesti egyetemista vagyok, nekem is leginkább hétvégén van időm a barátomra, pedig pesti ő is. Hétközben tudtok skypeolni, telefonálni, messengerezni, hétvégén pedig láthatod őt. Ezt azért meg lehet oldani:)

Nem az a rossz döntés, ha feljössz Pestre, mert idehúz a szíved, hanem az, ha a kapcsolatod miatt nem teszed meg azt, amire vágysz.

Üdv, egy budapesti egyetemista lány

2020. márc. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!