Melyik suliba iratkozzak át?
16 éves srác vagyok, 10be megyek most. Angol, franciát tanulok, es utalom a jelenlegi gimimet, az emberek miatt megorulok... Nem ítélek el senkit, csupán nekem nem a tanulás és a játék az életem. Szeretek sportolni, élni, szórakozni, barátokkal lenni, bulizni.
Ezek mellett persze nem baj ha tanulni kell, csak szeretnék egy olyan gimi részese lenni, ahol a tanulók élnek is, és barátságokat is kötnek..
Ezek közül melyik lenne jó iskola: Illyés Gyula Gimnázium Budaörsön, Városmajori Gimnázium Pesten, II. Rákóczi Gimnázium Pesten vagy Toldy Gimnázium Pesten..
Szeretném ha a nyelvoktatás is figyelembe lenne véve nem csak az "alap".
Esetleg erasmus, más cserediak program lehetőségek!
Bárkinek bármi más otlete van szívesen meghallgatom! Nekem ezeket sikerült osszeszednem:)
Kicsit elkéstél ezzel, az olyan gimikbe mint a Városmajori vagy a Toldy alapvetően is nehéz bekerülni, nemhogy "átvétellel", mivel 10% esély van arra, hogy egyáltalán van hely és mínusz 9%-ot veszítesz amiatt, mert valószínűleg már azt a helyet is betöltötte most szeptemberben valaki.
Hívd fel a gimiket azért, túl sok mást nem tudsz csinálni, mind a négy iskola nagyon jó suli, inkább ők válogatnak és nem te őket...
Az erasmus teljesen más tészta, nagyon jó élmény lehet 1 év külföld, de nagyon drága (ha megtudjátok fizetni akkor hajrá).
Nézd, szerintem egy kicsit adj le az igényeidből mert túl erős gimiket jelöltél meg! Gyengébb gimibe talán átvesznek de az általad felsoroltakba nem.
Sajnálom hogy nem érzed magad jól a jelenlegi sulidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!