Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jól lelkileg, segítségre van szükségem, de nem tudom kihez forduljak? 18f
Figyelt kérdés
Van egy nagyon bonyolúlt párkapcsolatom, és ebben a kapcsolatban vannak problémáim amitől nem hiszem, hogy valaha is újra boldog leszek... egyik ismerősömnek sem akarok a gondjaimról beszélni, mert az a zárkózott típus vagyok, aki elnyomja magába a gondjait és a fájdalmait, de félek, hogy ha ezt elnyomom magamban akkor később nagyon nagy gondok lesznek belőle. Nem akarok psyhologushoz menni, mert nem szeretem az ilyeneket.2021. jan. 10. 05:38
1/11 A kérdező kommentje:
Talán egy idegennek eltudnám mondani
2021. jan. 10. 05:39
2/11 Stark2000 válasza:
Szia! Ha gondolod dobj egy privátot, szívesen segítek ha tudok!
21/F
3/11 anonim válasza:
Ha szeretnél, akkor nekem is írhatsz. Hátha tudok valamit tanácsolni.
(21/L)
4/11 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz nekem is. Szívesen segítenék. L
5/11 anonim válasza:
Ha szeretnéd, nekem is írhatsz. (19/L)
6/11 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, veled egykorú vagyok, talán tudoks segíteni
7/11 anonim válasza:
Írj ha gondolod,szívesen segítek ha tudok.
19/F
8/11 SIDLER22 válasza:
Mit nem szeretsz? A pszichológust? Menj el azt beszélgess vele. Nem fog kiröhögni meg ilyenek. Elmenni hozzá nem gáz. Sok ember megy a gondjaival hozzájuk.
9/11 anonim válasza:
Szia
Ha akarsz nekem is írhatsz
18L
10/11 anonim válasza:
Írhatsz egy idősebbnek is, pl. nekem, de vannak lelki segély telefonszámok is. Írd be a google-ba,hogy lelki segély. Pszichológusok is vannak, akik ingyen online válaszolnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!