Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám növelni a barátnőm önbizalmát?
Figyelt kérdés
Azt gondolja magáról, hogy csúnya, mert van 3 anyajegy az arcán és nagyon kerek az arca (valahogy úgy kell elképzelni, hogy a homloka lapos és a szeme alatt oldalról látszik, hogy kerekedik), nem tetszik neki, hogy pici a melle. Hiába mondom neki, hogy én így szeretem, nem hallgat rám és eldöntötte hogy csúnya.. alapból nagyon szégyenlős és aranyos.2021. júl. 16. 09:05
11/12 anonim válasza:
hát kitartást nektek! biztos vagyok benne, hogy a bizalmatlansága idővel csökkenni fog, ha támogatod.
12/12 anonim válasza:
én az asszonyommal (39) elmentünk nudistrandra , és aszondja nekem "hát ezekhez képest bálkirálynő vagyok" , szóval menjetek nudi strandra, iszonyat sok a randa jószág ott tényleg, dancing queen-nek fogja érezni magát !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!