Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám növelni a barátnőm önbizalmát?
Én tudom nekem nincs semmi az arcomon, de ha találkozunk élőbe, látni fogjátok 😆✌️😆😆😆
Lehet azóta nem újult ki semmi az allergia miatt 🤣🤣🤣
sokszor dicsérd meg. szerintem jól esne neki, és egy idő után elhinné, hogy komolyan szépnek tartod.
és legyél türelmes.
Semmivel, mivel ez nem tőled függ. Ő nem tartja magát szépnek, ő utálja a saját testét és arcát, szóval tök mindegy hányszor dicséred, olyan mintha feneketlen kút lenne.
Magyarul neki kéne elfogadnia magát, dolgoznia az önbizalmán, önképén, anélkül nem lesz javulás.
én el tudom képzelni, hogy maga miatt csinálja.
ha valaki elégedetlen a külsője miatt, akkor nem az érdekli (általában), hogy másoknak tetszik-e, hanem az, hogy ha tükörbenéz, nem szimpatizál önmaga képével.
tehát ha tornázik és azt állítja, hogy saját maga miatt, akkor csak jobban akarja érezni magát a testében (esetleg egészségesebbnek). ezzel nincs baj, de persze ne hagyd abba a támogatását.
Persze ez az elsődleges, én csak azt furcsálltam, hogy többször megjegyezte, hogy de majd ő szebb lesz és jobb alakja lesz.
2 hete megkérdezte, hogy milyen testalkatú lányok jönnek be, mert látta, hogy kedveltem egy képet és h ő elég távol áll tőle, és mondtam neki, hogy ő így tökéletes, az meg h kedveltem egy képet, nem jelent semmit, mert egy olyan testalkatú lánnyal nem tudnám elképzelni magam.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!