Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Titeket irányít a párotok? Be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Titeket irányít a párotok? Be akar folyasolni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Nekem most jelenleg nincs párom,de amikor volt már nagyon untam hogy folyton nekem kellett kitalálni mindent,mit csináljunk,hova menjünk,mit csináljon ő...szóval nekem ebből hogy folyton én irányítsak már nagyon elegem van.

Örülnék neki ha valaki egyszer nekem is segítene ezekben a dolgokban,nem érdekel hogy nő,de ne legyen egy padlizsán szintén...sajnos csak ilyeneket fogtam ki eddig.

F

2021. júl. 11. 13:52
 2/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, soha nem jönnék össze olyannal, aki meg akarja mondani, hogy mit csináljak. De olyannal sem, aki semmit nem tud magával kezdeni irányítás nélkül. Közösen eldöntjük, hogy mit csináljunk együtt, a sajátját meg mindenki magának.
2021. júl. 11. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Adom a második válaszoló véleményét. Az, hogy a pasim meg akarja mondani, hogy mit csináljak, kivel, hogyan, hol az szakító indok. Önálló emberek vagyunk, ha én elmegyek valahova valakivel általában szólok neki (nem ellenőrzés miatt, csak hogy tudja, hogy most ne keressen, ne aggódjon, meg mert felkerül témaba, hogy mittudomén, mit fogsz ma csinálni), de ha ezt nem teszem meg, akkor sem hagoym hogy számonkérje rajtam.
2021. júl. 11. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném, de ő sem, hogy ilyen értelemben befolyásoljanak. Össze sem jönnék vele, ha kibújna az ilyesféle szeg a zsákból.
2021. júl. 11. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

en vagyok a főnök

19l

2021. júl. 11. 22:43
 6/7 Moric15 válasza:
77%

Hogy be akarjon folyásolni, na azt nem!!!!!!

Az durva merénylet a magyar nyelv ellen!

Befolyással meg minden normális párkapcsolatban mindkét fél van a másikra akár akarja, akár nem.

2021. júl. 17. 08:44
 7/7 anonim válasza:
Én vagyok a főnök és kész. ✅
2021. júl. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!