Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem összejönni, ha egyszer szar volt velem,mit tennél?
Egy disco wc-ben ismertem meg ahol hát lecumizott,aztán összejöttünk kb 3 hónapig voltunk együtt. Egyáltalán semmi másról nem szólt a kapcsolat csak a szexről+néha betéptünk közösen, meg egy munkahelyen dolgozunk egy kevés ideig (amikor szétmentünk ő is ott hagyta meg én is, hogy ne is találkozzunk) egyszóval szó szerint megutáltuk egymást.
Majd egyre rosszabb lett a helyzet, én szerettem őt de ő egyáltalán semmi érzelmet nem mutatott soha felém, annyit nem mondott hogy kedvel :D csak hogy jó testem van, szóval igazából szerintem leszart.
Aztán egyik nap az egyik exemmel valahogy felvette a kapcsolatot, és ő bekavart nekem, azt hazudta ennek a nőnek hogy csak a szexre kell nekem, amúgy utál meg meg is csaltam (ami nem igaz).
Felhívott elmondott mindennek, és mivel azt mondta az a volt barátnőm hogy csak a szexre kell, azt is hozzá fűzte "hogy még megb..ni sem tudtál rendesen" stb. 1 hétre rá találkoztunk egy helyen, és úgy felidegesített ezzel a megalázó stílussal, hogy pofán vágtam elég erősen, ezután nem találkoztunk már.
Mostanában meg megint azt hallom,hogy össze akar velem jönni,de engem úgy megviselt ez a dolog, hogy szerintem hozzá nyúlni nem lenne kedvem,és drog függő is lettem miatta annyira elvette az önbizalmam...ezt leszámítva sokszor elgondolkozok, hogy mi lenne ha mégis összejönnénk.
Ti fogalkoznátok vele ezek után? 19f 24l
drogfüggő lettél egy nálad jóvval idősebb nő miatt?
elképesztő
Nem, keresnek normalisat.
De mivel drogfüggő is lettél, ne csodálkozz, ha nem akarnak téged.
Ennek a csajnak annyi esze van mint egy marék lepkének, ahogy szokták mondani. Vannak emberek, akik azt élvezik, hogy felrobbantanak mindent maguk körül és mások életében is, a káosz a lételemük és hogy foglalkoznak velük.
Persze ez sokszor átcsúszik a mentális betegek kategóriájába, de az már egy másik sztori. Inkább arra keress magadban választ, hogy miért akarnál összejönni egy ilyen személlyel, azok után amiket csinált.
Ja, feltétlenül egy ilyen nőre vágynék, aki sokkal öregebb nálam, egy ócska ri**c aki bárkit lecummant bárhol, egy utolsó drogos sz**, ráadásul szándékosan bekavar mások kapcsolatába meg hazudozik, beszélgetni nem lehet vele, elhord mindennek, ocsmány módon beszél rólam, ahw, álom nő, tényleg...
A sok kedves, normális lány meg csessze meg...
Ne foglalkozz vele, nem éri meg, tudod jol
Ha összejönnél vele akkor csak magadnak ártanál, plussz azt is tudod hogy képes kavarni a szart a hátad mögött és hazudozik összevissza. Neked ez kell? Gondolom nem
Szedd össze magad, zárd le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!