Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most mondta hogy nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondta hogy nem akar kapcsolatot, most meg nyomul?

Figyelt kérdés

Van egy srác, egy év cserediák kapcsolat után most lett osztálytársam, így egyet lecsúszott. Nekem egy jóideje bejön, bár szerintem nem lenne nála esélyem. Megpróbáltam kicsit közelíteni felé, de szerintem lehet hogy csak barátkozásnak vette, nem vagyok jó az ilyenben.

Szóval egy ideje elkezdtem beletörődni hogy nem nagyon lesz ebből semmi. Aztán kb egy-két hete beszéltünk messengeren. A kapcsolatok felé terelődött a téma és azt mondta hogy nem tartja értelmesnek a mi korunkban ezt az egészet, meg nem is akar ilyesmire koncentrálni ő mostanában.

Aztán ballagáson sorfalaztunk, meg évzárón és érettségi osztón sokszor engem nézett, meg odajött beszélni ha tudott. Meg kicsit kereste a fizikai kontaktust. Szóval nem nagyon értem hogy mi van.

Bár lehet csak nem nagyon tudok kiigazodni a srácokon szóval légyszi segítsetek.

2021. jún. 20. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is így mondogattam hogy nem kell barátnő stb stb mégis kezdeményezni kezdtem,igaz visszautasítottak,de akkor is. Szóval bejössz neki nagy valószinűséggel.
2021. jún. 20. 20:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Meggondolta magát és rájött, hogy kárvolt ezt mondania.

Légy sokat a közelében, küldj neki jeleket, hogy felbátorítsd.

2021. jún. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!