Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, mit tegyek?
"Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy mások bánjanak veled. "
Te mit szólnál hozzá, ha a párod megcsalt volna? És ahhoz, ha nem mondaná el? Na és ahhoz, ha mástól tudná meg? Az ilyen dolog nem marad titokban. Inkább te mond el, minthogy mások terjesszék, és úgy tudja meg, hogy mit tettél.
De pontosan olyan kis olcsó vagy mint a többi barátnőid, nem véletlen a barátnőid xD
Mondd el neki, és legyél most is fasza csaj.
Na nehogy már a "barátnőid" legyenek a hibásak.
Így visznek bele szépen majd minden rosszba. Először csak egyszer, aztán majd még egyszer.
Te meg ha hallgatsz rájuk, csak magadnak köszönheted.
Az a baj, hogy az ilyen mindig kiderül. Ha nem te mondod el a barátodnak, majd a "barátnőid" megteszik. Csak idő kérdése. Kicsit összekaptok a barátnőiddel, bosszúból már megy is a pletyka. Vagy csak úgy.
Szóval én azt tanácsolom mond el, számíts arra, hogy szakítotok, de legalább nem mástól tudja meg. És gondolkozz el, hogy ilyen felfogással akarsz-e élni, és hogy továbbra is barátkozol "ezekkel" a lányokkal.
Vagy jó útra térsz, és majd lesz egy fiú, akivel SOHA nem fogod ezt megtenni.
Manapság még vannak "házibulik" ?
Hol merre?
"szerintük ennyi mindenkinek jár."
Ja max nekik egy tizes, egy óra cumizásért :D
A kérdés egyébként sem életszerű! (szerintem full kamu)
Bulikba (ha egyáltalán van még bárhol ilyen, hogy házibuli),
100 csajból 99 max orálra hajlandó. Nem fogják szétdobni magukat önszántukból, hacsak nem részegedtek magatehetetlen szintig, de az meg már nem szex hanem erőszak vagy visszaélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!