Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta az ex barátját nemis egyszer vajon engem is megfog csalni?
Ennek így elég nagy az esélye.
De én ha ezt tudnám, akkor össze sem jönnék egy ilyen emberrel.
Én már csak a helyesírásod miatt is megcsalnálak, pedig sosem szoktam félrelépni.
MEG FOG CSALNI, olyan rohadt nehéz ez?
Én csak az egyik exemet csaltam meg, utána szakítottam is. A barátom tud erről, és vele nem tenném ezt. Szóval nem biztos hogy téged is meg fog. De végig csalta, vagy csak a végén 2-3-szor? Teljesen ok nélkül mert semmi baj nem volt a kapcsolatukkal, vagy már döglődött az egész de esetleg sokáig voltak együtt és még ragaszkodott hozzá? És csak egyet, vagy több barátját is megcsalta? Azért a körülményekből jobban lehet következtetni.
De ha már most nem bízol benne, akkor ne erőltesd.
Amúgy ez egyáltalán nem igaz. Attól függ hány évesek vagytok és mi volt a megcsalás.
16 éves koromban volt egy fiúm, akivel a maximum intimitás a csók volt. Kezdett kihűlni a kapcsolat, szünetet tartottunk, ezalatt csókolóztam egy másik fiúval, másnap meg szakítottunk a barátommal. Persze, nem volt szép, de van olyan kapcsolat ahol a csók nem is számít megcsalásnak. Felnőtt fejjel eszembe sem jutna semmi ilyesmit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!