Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok megcsalós típus, és nem akartam ezt tenni, viszont a barátnőim közül akik kapcsolatban vannak mindenki megcsalja a pasiját mert azt mondják mindig, hogy az életet ki kell élvezni és nem pedig lekötni magukat egy valaki mellett örökre aztán hát és engem is győzködtek, hogy miért ragadok le egy valakinél, és ha pl bulizni megyünk, akkor engedjem más fiúknak is hogy közeledjenek felém, meg ilyenek...2-3 hete kicsit durván összevesztünk a barátommal, ami után nagyon ideges és feszült voltam sokáig és egy házibuliban ahol sokan voltunk nagyon sokat ittunk a barátnőimmel és volt egy fiú is akiről tudták, hogy tetszem neki meg hát kicsit nekem is tetszett mert jól nézett ki és addig mondták hogy menjek el vele amíg végül lefeküdtem vele....hiába tetszik a srác, nem önszántamból tettem, mert sokat ittam és a barátnőim beszéltek rá, tényleg nem akartam. Megbántam és most lelkiismeret furdalásom van, hogy hazudnom kell a barátomnak, mert őt is nagyon szeretem, nemtudom hogy mondjam el neki, vagy felejtsem el azt az estét mintha mi se történt volna? Barátnőim szerint nagyon prűd vagyok, és túlparázom, szerintük ennyi mindenkinek jár. Fogalmam sincs mit tegyek.
2021. júl. 7. 09:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Mondd el neki mindenképp, és viseld a következményeket.
2021. júl. 7. 09:38
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Az előző kérdésedre nem kaptál elég választ? Amúgy mond el a fiúnak, majd ő dönt hogy mi lesz, ezek a lányok meg nem a barátnőid, hagyd őket. Amúgy meg nagyon buta vagy, ha ennyire tudnak befojásolni
2021. júl. 7. 09:53
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
A barátnőid ostobák. Mondd el a barátodnak, hogy mekkora hülyeséget csináltál, ezután nagy valószínűséggel lapátra tesz, utána szingliként azzal kavarsz, akivel akarsz.
2021. júl. 7. 09:54
 4/22 Lazy Lover ***** válasza:
93%
Jó nagy ribik a barátnőid meg te is.. Mond el a pasidnak és szépen szakítsatok
2021. júl. 7. 09:56
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Légy őszinte, vállald a tettes következményeit. Mond el a srácnak, a "barátnőiddel" meg szakítsd meg kapcsolatot. Nem is értem, magadtól hogy nincs annyi eszed, hogy ne hallgass mások hülyeségére... De ha már hallgattál, legalább legyen bőr a képeden bevallani a srácnak.
2021. júl. 7. 10:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
De, te az a megcsaló típus vagy, olyan mint a barátnőid. Gratulálok!
2021. júl. 7. 10:32
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenkor szegény srácot tudom egyedül sajnálni. Mondd el neki, ha úgy dönt veled marad, akkor becsüld meg amennyire csak lehet. A barátnőid meg olyan hülyék mint a segg... Szakítsd meg velük a kapcsolatot.
2021. júl. 7. 10:36
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem a barátnőid hibája, de nem is az alkoholé. Ha nem vagy megcsalós típus, akkor mondhat bárki bármit és ihatsz akármennyit, akkor sem tetted volna meg!
2021. júl. 7. 10:39
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Mellesleg nem szereted a barátodat. Akkor esélye se lenne senkinek,akkor sem,ha épp haragban vagytok. Egy ócska,éretlen rihe vagy,mint a baratnőid. Remélem egyszer a földbe tiporja őket életük szerelme,dolgozzon a karma.

Nőként írom,hogy szégyenek vagytok, és a pasikat szidja a korosztályod,holott lassan normális nőt nem lehet találni,nem pasit.

Köpd szembe magad,aztán mond el a pasidnak,megerdemel ennyit.

2021. júl. 7. 10:41
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
na mostmár te vagy az áldozat? az előző kérdésedben még téged kellett lerángatni a srácról
2021. júl. 7. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!