Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több fiú, nem tudok dönteni, mit tegyek? (bővebben lent)
Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, részben egy másik srác miatt, akivel össze is jöttem. (egyik legjobb barátom volt előtte.)
Viszont most közbejött egy harmadik srác, hát én még soha nem találkoztam hozzá hasonlóval. Miatta teljesen elbizonytalanodtam abban, hogy a mostani barátom iránt mit érzek. Ennek a harmadik srácnak tetszem is, és bár tudom, hogy nagyon kockázatos lenne elhagyni a mostani páromat (ki tudja, hogy utána össze jönnék- e a harmadik sráccal, vagy sem, illetve a mostani párom nemcsak legjobb barátom volt hanem jelenleg is osztálytársam), mégis annyira vonz a harmadik srác személyisége! Nem bírok elszakadni tőle, nemrég ismertem meg, és mégsem akarom megszakítani vele a kapcsolatot. Pedig előtte teljesen biztos voltam abban, hogy nekem a mostani párom kell.
Tudom, hogy nagyon k*rvás problémának tűnik, de én megőrülök, nem akarok senkit se bántani.
Szerintetek mit tegyek?
Ez az egész ügy valami borzasztóan bonyolult. Most már én is látom, hogy nem kellett volna beleugranom ebben a kapcsolatba, mert nem vagyok túl az előzőn (2 évig együtt voltunk), így talán nem is csoda, hogy ennyire könnyen összezavarható vagyok.
Egyelőre fogalmam sincs, hogy mit fogok tenni, de nem szeretnék semmilyen döntést ismét hirtelen, komolyabb mérlegelés nélkül meghozni. Valahogy biztos lesz, ez úgyis csak egy állapot, ezzel nyugtatom magam...
Nektek pedig köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek vagytok:)
Akkor meg (nem éppen jó megoldás, de egy ideig megoldható) tartsd a kapcsolatot titokban mindkettővel, aztán rájössz, hogy melyiknél maradj.
Még mindig nem tudom, hogy mi a pozitív és negatív egyikben és a másikban, de ha nem akarod, ne válaszolj. Ezért nem lenne okom megsértődni, tehát rád hagyom..
Idővel eldöntöd magadban.
Azt azért csak tudod, hogy melyiknek a pozitív tulajdonságai a Neked megfelelőbbek? Én emellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!