Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyszerre több fiú, nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre több fiú, nem tudok dönteni, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, részben egy másik srác miatt, akivel össze is jöttem. (egyik legjobb barátom volt előtte.)

Viszont most közbejött egy harmadik srác, hát én még soha nem találkoztam hozzá hasonlóval. Miatta teljesen elbizonytalanodtam abban, hogy a mostani barátom iránt mit érzek. Ennek a harmadik srácnak tetszem is, és bár tudom, hogy nagyon kockázatos lenne elhagyni a mostani páromat (ki tudja, hogy utána össze jönnék- e a harmadik sráccal, vagy sem, illetve a mostani párom nemcsak legjobb barátom volt hanem jelenleg is osztálytársam), mégis annyira vonz a harmadik srác személyisége! Nem bírok elszakadni tőle, nemrég ismertem meg, és mégsem akarom megszakítani vele a kapcsolatot. Pedig előtte teljesen biztos voltam abban, hogy nekem a mostani párom kell.

Tudom, hogy nagyon k*rvás problémának tűnik, de én megőrülök, nem akarok senkit se bántani.

Szerintetek mit tegyek?

2021. jún. 29. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Felejtsd el mind és keress egy negyediket 🤷‍♂️
2021. jún. 29. 19:21
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem kicsit k.-.ás de hát mindegy,egyébként meg azt csinálsz amit akarsz,aztán van az a mondás "azt veszed amit szakítasz"...
2021. jún. 29. 19:28
 3/17 A kérdező kommentje:

Soha életemben nem voltam még ilyen helyzetben, és egyáltalán nem érzem magam jól tőle, sajnos az érzéseimnek nem tudok parancsolni, akár tetszik, akár nem.

Kérlek, hogy csak akkor válaszolj, ha tényleg segítő jelleggel hozzá tudsz szólni a témához.

2021. jún. 29. 19:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts a mostani barátoddal,mert ha így érzel egy másik személy iránt, akkor a jelenlegi nem szereted igazán.

Az is lehet, hogy csak egy hirtelen fel lángolást érzel a másik személy iránt, mert új, érdekes stb. De neked kell tudni, hogy mit fogsz lépni...

2021. jún. 29. 19:38
 5/17 A kérdező kommentje:
Elég friss a kapcsolat, tehát nem lehet tudni, hogy később jobban beleszeretnék- e
2021. jún. 29. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akarki akarmit mond, en szerintem ha nem tudsz olyan magabiztosan donteni hogy 'na en ot tenyleg szeretem, es erte mindent megtennek!' akkor igazabol egyiket sem szereted teljes mertekben, es osszejohetsz a masik palival, vagy akar maradhatsz a jelenlegi kapcsolatodban is, de most tenyleg nem elszomoritani akarlak, de egyik sem fog sokaig tartani.
2021. jún. 29. 20:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát hogy is szerethetném, amikor az egyik srácot nagyon kevés ideje ismerem, a párommal pedig kevés ideje vagyok együtt... Az a furcsa, hogy amíg ez a harmadik srác nem jött a képbe, én teljesen biztos voltam abban, hogy nekem a mostani párom kell.
2021. jún. 29. 20:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha most kételkedsz abban, hogy most szereted - e a jelenlegi párodat, akkor később sem fogod jobban szeretni... Az is oké, hogy nem rég vagytok együtt, friss a kapcsolat, de mint írtad is, hogy a legjobb barátod volt. Tehát jól ismered...innentől felesleges írnod azt hogy eddig a jelenlegi párod kellett... Ha tényleg szeretnéd, nem írtad volna ki ezt a kérdést és nem jött volna közbe a másik fél.
2021. jún. 29. 22:38
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól értem az előző párodat is azért dobtad, mert találtál egy új, fényesebb játékot, és most ugyanez a helyzet. Ne haragudj, de szerintem te még nem értél meg egy kapcsolatra. Szakíts a mostani barátoddal, mert ha vele maradsz csak bántani fogod. Viszont egy jó ideig ne járj senkivel, ha később is ugyanúgy vonzódni fogsz a 3. sráchoz, akkor megpróbálhatod vele, de szerintem is ezek csak fellángolások lehetnek. Az segíthet talán, ha megpróbálod elképzelni, hogy az adott személy mellett le tudnád-e élni az egész életed.
2021. jún. 30. 00:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Jellemeznéd nekünk mindkét fiút, melyikben mi a vonzó, miért írja felül ez a 3. a mostanit? Mi az ami lenyűgöz benne, mert nincs meg a mostaniban?

Ekkor majd tudunk (kívülállóként) tanácsot adni.

2021. jún. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!