Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre több fiú, nem tudok dönteni, mit tegyek? (bővebben lent)
Nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, részben egy másik srác miatt, akivel össze is jöttem. (egyik legjobb barátom volt előtte.)
Viszont most közbejött egy harmadik srác, hát én még soha nem találkoztam hozzá hasonlóval. Miatta teljesen elbizonytalanodtam abban, hogy a mostani barátom iránt mit érzek. Ennek a harmadik srácnak tetszem is, és bár tudom, hogy nagyon kockázatos lenne elhagyni a mostani páromat (ki tudja, hogy utána össze jönnék- e a harmadik sráccal, vagy sem, illetve a mostani párom nemcsak legjobb barátom volt hanem jelenleg is osztálytársam), mégis annyira vonz a harmadik srác személyisége! Nem bírok elszakadni tőle, nemrég ismertem meg, és mégsem akarom megszakítani vele a kapcsolatot. Pedig előtte teljesen biztos voltam abban, hogy nekem a mostani párom kell.
Tudom, hogy nagyon k*rvás problémának tűnik, de én megőrülök, nem akarok senkit se bántani.
Szerintetek mit tegyek?
Soha életemben nem voltam még ilyen helyzetben, és egyáltalán nem érzem magam jól tőle, sajnos az érzéseimnek nem tudok parancsolni, akár tetszik, akár nem.
Kérlek, hogy csak akkor válaszolj, ha tényleg segítő jelleggel hozzá tudsz szólni a témához.
Szakíts a mostani barátoddal,mert ha így érzel egy másik személy iránt, akkor a jelenlegi nem szereted igazán.
Az is lehet, hogy csak egy hirtelen fel lángolást érzel a másik személy iránt, mert új, érdekes stb. De neked kell tudni, hogy mit fogsz lépni...
Jellemeznéd nekünk mindkét fiút, melyikben mi a vonzó, miért írja felül ez a 3. a mostanit? Mi az ami lenyűgöz benne, mert nincs meg a mostaniban?
Ekkor majd tudunk (kívülállóként) tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!