Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon megcsal ?17/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal ?17/l

Figyelt kérdés

A barátommal most vagyunk együtt 8 hónapja ,most lesz majd a 9.honap

És az utóbbi időben elhanyagol ez alatt azt értem hogy órák múlva válaszol csak az üzenetemre amit írok neki pedig elérhető

Szexuális életünkkel nincs baj

Nem engedi hogy megnézzem a telojat pedig csak a buszt akartam megnézni semmi mást,és mondtam is neki ezt. De hogy majd ő megnézi nekem,na ettől a ponttól kezdve gyanakodok

Régen simán odaadta a telojat a kapcsolatunk elején

Meg az ízület is megnézhették se most még a buszt se engedi

Aggódom kéne?! továbba egyre több ismerőse van Facebookon.Nem tudok belépni a Facebook oldalába csak láttam az én Facebookomon hogy amikor felmegyek az ő oldalára és megnézem az ismerőseit egyre több van

2021. jún. 25. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Akár az első 9 válasza, akár a 10.-é a helyes, barátkozz meg a gondolattal, hogy sokáig nem lesztek együtt. Akkor inkább szakíts vele már most. Akit szeretek tiszta szívből az előtt nincsenek személyes dolgaim, személyes életem csak közösek vannak.
2021. jún. 26. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hozd neki szóba a bizonytalanságod.
2021. jún. 26. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez tényleg elég gyanús, főleg ha az elején meg engedte, hogy megnézd.

Szerintem próbálj meg beszélni vele erről, vagy kutakodj kicsit utána, de megpróbálhatod próbára tenni.

Remélem nem csal meg csal meg és csak egy félre értés az egész...

2021. jún. 26. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele beszélni erről az egészről
2021. jún. 27. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha ő órákat vár a válasszal, te várj hónapokat a szexeléssel!

Aztán majd meglátod észbekap-e, vagy az se számít neki (akkor már máshová is jár).

2021. jún. 28. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
így van,cseréljetek telefont,csak hogy ne az legyen hogy csak ő lehet a bűnös és azért nem adja oda, és ha nem teszi meg neked akkor megmutatnám neki hol az ajtó. Nincs értelme bizonytalan kapcsolatot tovább folytatni.Gondolom kisfiúval van dolgod nem egy férfival,mert egy férfi ha normális oda áll eléd és megmondja hogy legyen vége ez és ez miatt. És elváltok békességben.Nem pedig titkolózva összeveszés árán. Nekem ez a véleményem.
2021. jún. 28. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!