Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal ?17/l
A barátommal most vagyunk együtt 8 hónapja ,most lesz majd a 9.honap
És az utóbbi időben elhanyagol ez alatt azt értem hogy órák múlva válaszol csak az üzenetemre amit írok neki pedig elérhető
Szexuális életünkkel nincs baj
Nem engedi hogy megnézzem a telojat pedig csak a buszt akartam megnézni semmi mást,és mondtam is neki ezt. De hogy majd ő megnézi nekem,na ettől a ponttól kezdve gyanakodok
Régen simán odaadta a telojat a kapcsolatunk elején
Meg az ízület is megnézhették se most még a buszt se engedi
Aggódom kéne?! továbba egyre több ismerőse van Facebookon.Nem tudok belépni a Facebook oldalába csak láttam az én Facebookomon hogy amikor felmegyek az ő oldalára és megnézem az ismerőseit egyre több van
Hát ez tényleg elég gyanús, főleg ha az elején meg engedte, hogy megnézd.
Szerintem próbálj meg beszélni vele erről, vagy kutakodj kicsit utána, de megpróbálhatod próbára tenni.
Remélem nem csal meg csal meg és csak egy félre értés az egész...
Ha ő órákat vár a válasszal, te várj hónapokat a szexeléssel!
Aztán majd meglátod észbekap-e, vagy az se számít neki (akkor már máshová is jár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!