Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon megcsal ?17/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal ?17/l

Figyelt kérdés

A barátommal most vagyunk együtt 8 hónapja ,most lesz majd a 9.honap

És az utóbbi időben elhanyagol ez alatt azt értem hogy órák múlva válaszol csak az üzenetemre amit írok neki pedig elérhető

Szexuális életünkkel nincs baj

Nem engedi hogy megnézzem a telojat pedig csak a buszt akartam megnézni semmi mást,és mondtam is neki ezt. De hogy majd ő megnézi nekem,na ettől a ponttól kezdve gyanakodok

Régen simán odaadta a telojat a kapcsolatunk elején

Meg az ízület is megnézhették se most még a buszt se engedi

Aggódom kéne?! továbba egyre több ismerőse van Facebookon.Nem tudok belépni a Facebook oldalába csak láttam az én Facebookomon hogy amikor felmegyek az ő oldalára és megnézem az ismerőseit egyre több van

2021. jún. 25. 20:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

*üzeneteket

A barátom 18 éves és nem járunk egy gimibe

2021. jún. 25. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű vagy már csak nem érdekled annyira
2021. jún. 25. 20:42
 3/16 terminator9000 ***** válasza:
95%
Tegyél egy próbat azzal hogy adja oda a telóját mert megakarod nézni a messengerjét, akkor kibújik a szög a zsákból, főleg ha nemakarja(sajnálom hogy eztörténik veled😕)
2021. jún. 25. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamit biztosan rejteget. Jól mondja #2, kérd el a telóját és ha nem adja, akkor kérdezd meg, hogy miért nem adja.
2021. jún. 25. 23:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért mert azaz O személyes dolgai elete
2021. jún. 26. 09:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#5 És a személyes élete csak az utóbbi időben kezdődött el? Előtte nem volt személyes élete?

Nyugodtan bombázhatod ilyen kérdésekkel, előbb-utóbb úgy is kiderül, hogy mi a helyzet.

2021. jún. 26. 09:50
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Megcsal, hidd el. Ha telefont így féltik, az mindig azért van, mert van valami sunyolás (tapasztalat)
2021. jún. 26. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
ne lépegess be a facebookjába, az az övé.
2021. jún. 26. 13:11
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de valószínűnek tartom, hogy még csal vagy valamit nagyon rejteget előled. A telefonos dolog eléggé gyanús. :(
2021. jún. 26. 14:30
 10/16 anonim válasza:
45%
Lehet csak megunta hogy egy féltékeny picsa akarja kontrollálni az életét, és lépked be a facebookjára, és ellenőrizgeti.
2021. jún. 26. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!