Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal ?17/l
A barátommal most vagyunk együtt 8 hónapja ,most lesz majd a 9.honap
És az utóbbi időben elhanyagol ez alatt azt értem hogy órák múlva válaszol csak az üzenetemre amit írok neki pedig elérhető
Szexuális életünkkel nincs baj
Nem engedi hogy megnézzem a telojat pedig csak a buszt akartam megnézni semmi mást,és mondtam is neki ezt. De hogy majd ő megnézi nekem,na ettől a ponttól kezdve gyanakodok
Régen simán odaadta a telojat a kapcsolatunk elején
Meg az ízület is megnézhették se most még a buszt se engedi
Aggódom kéne?! továbba egyre több ismerőse van Facebookon.Nem tudok belépni a Facebook oldalába csak láttam az én Facebookomon hogy amikor felmegyek az ő oldalára és megnézem az ismerőseit egyre több van
*üzeneteket
A barátom 18 éves és nem járunk egy gimibe
#5 És a személyes élete csak az utóbbi időben kezdődött el? Előtte nem volt személyes élete?
Nyugodtan bombázhatod ilyen kérdésekkel, előbb-utóbb úgy is kiderül, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!