Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy kapcsolatban, hogy nem voltatok szerelmesek?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor miért? Mi miatt jöttetek össze a partneretekkel, ha nem a szerelem miatt?2021. jún. 13. 09:53
1/8 anonim válasza:
Igen,rengeteg kapcsolatom volt de még egyszer sem voltam szerelmes.
2/8 anonim válasza:
Nem. Alapvető dolog, hogy legalább egy leheletnyi szerelem nélkül nem jövök össze senkivel. Nekem se jó, meg őt is ezzel átverem.
4/8 Senior Séf válasza:
Közel 50x. Sokszor hittem azt, gy ez már szerelem, de utólag mindig kiderült, hogy felejthető kis momentum volt csupán az életemben.
5/8 anonim válasza:
kétszer voltam...Az elsőre nem vagyok büszke, mert akkor tudtam jól, hogy nem vagyok szerelmes a srácba, mégis összejöttem vele, másodszor pedig csak azt hittem, hogy szeretem, de mint utólag kiderült, nem
6/8 anonim válasza:
Igen. Egy nagyon nehéz élethelyzetben volt a lány amikor megismerkedtünk. Nagyon tetszett, nagyon jól nézett ki, plusz életvidám és rendkívül jó ember, csupa szív. De nem szerettem bele, valami hiányzott viszont úgy döntöttem mellette maradok, valahogy felelősnek éreztem magam. Évekig voltunk így együtt, vigyáztam rá meg együtt ellapátoltuk a sok sz@t az életéből. De aztán idővel már nem ment érzelmek nélkül és azok nem jöttek.
7/8 anonim válasza:
Igen, és számítottunk is, de most, annyira beleszerettem az illetőbe, hogy alig bírom ki nélküle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!