Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekesen meg akart szívatni. Hogy vágjak vissza? Nagyon gáz volt tőle?
Figyelt kérdés
Együtt aludtunk a barátnőmmel, és hajnalban arra keltem, hogy a kezemet ami lelógott az ágyról, egy bögre meleg vízbe dugja. Másik kezében telefon, le akart videózni, vagy tiktokot csinálni belőle. Amikor felébredtem, ő nevetett, kimentem mosdóba, ő visszafeküdt aludni, nem mondott semmit utána.
Nagyon gáz, hogy neki ez belefér egy kapcsolatba? Vicces bepisiltetni a másikat, vagy megalázó? Mivel vágjak vissza?
2021. jún. 12. 15:48
2/10 terminator9000 válasza:
Nekem mar az kizáró ok ha TikTok ozik
3/10 anonim válasza:
Azt akarta hogy bevizelj,nálam ez kizáró ok lenne,főleg ha a közösségi médiára is kirakott volna,életeket lehet így tönkretenni.
4/10 anonim válasza:
Sztem túl komolyan veszed. Ilyen az ő humora. Mókázik.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor ne vegyem komolyan?
2021. jún. 16. 00:04
7/10 anonim válasza:
Én figyelmeztetném kövi ilyennél dobnám.
8/10 anonim válasza:
Miközben alszik öntsd le jéghideg vízzel, filmezd le, tedd ki te is (ha ő is kitette)
9/10 anonim válasza:
Ne hallgass az utolsóra ! Ez végtelenül gyerekes!
10/10 anonim válasza:
#8 vagyok. Kilences, azt kérdezte a kérdező, hogyan vágjon vissza egy gyerekes csínyre. Én mondtam neki egy gyerekes csínyt. És ez még nem is olyan megalázó mint amit a kérdezővel tettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!