Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tenni egy gyerekes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tenni egy gyerekesebb fiúval?

Figyelt kérdés

Írom a lényeget

Van egy fiú akivel közel kerültünk egymáshoz ismerkedtünk meg minden

De valahogy nem jött össze, mert ő elég gyerekes sok dologban, így nem nagyon lehetett összehozni a dolgokat

Nekem kicsit már elegem lett és berágtam rá

Szerintem egy ilyen fiút csak meg kéne tanulni kezelni szépen, nem felkapni a vizet egyből, csak tudni kell vele bánni és az alapján csinálni a dolgainkat

Így hát ezt nem szkippelni kellett volna hanem szépen javítani a helyzetet, mindent megbeszélni és higgadtnak maradni, ebben én is hibáztam

Igazából el se tudom mondani milyen ez a fiú, de elég gyerekes, a felfogása nem mindig van toppon (nem úgy értem hogy baja van agyilag😅), viccesen kifejezve bolond mert sokat hülyül van hogy komoly dolgokban is, semmit nem úgy csinál ahogy kellene, nem úgy fogja fel a dolgokat ahogy kell, nem úgy veszi fel a konkrét szitukat vagy közeledéseket ahogy egyértelmű, nem gondol bele annyira ilyenekbe

Nem tudom hogy fejezzem ki magam de sok dolgot inkább nagyon elviccel, hajlamos a komolytalanságra, nem mindig komolyan áll hozzá, nem fogja fel a dolgok jelentőségét

Most ha én helyre akarom hozni a dolgainkat és mondjuk én valahogy lépnék felé és közelednék, akkor lehet ő nem úgy veszi fel és nem annyit jelent neki, így nem tud vele mit kezdeni

Nem tudom mi járhat a fejében

Nagyon sok dolgot fel tudnék hozni, de most mondok egy két példát hogy talán mit tennék meg felé

Hogyha meglátom mondjuk, odamegyek hozzá és úgy beszélek vele. Valami olyasmit hoznék ki az egészből hogy érdeklem-e még (mióta nem beszélünk), szokott-e még gondolni rám, elmondani őszintén neki hogy rossz nekem ez és hiányzik, kerüljünk közelebb stb

Lehet hogy ennek hatására se történne semmi további, igazából nem is tudom hogy jönne ki. Lehet azt se úgy fogná fel mint így én vagy ahogy bárki más, lehet nem értené meg hogy ez mennyit jelent tőlem, hogy ezt miért tettem meg, értitek

Vagy pedig viszonozni amit mostanában ő csinál, sztorikra reagálni, beszivezni néha. Én semmit nem mutatok. Most ez lehet a legfontosabb mondat lesz: Ha engem érdekel még úgy, hogy nem mutatok semmit, akkor őt is biztos érdekelhetem ha ő meg mutat is kis jeleket, szóval.. Kis dolog igen, de tőlem még mindig többet mutat. És lehet azért nem lép vagy valami, mert úgy gondolja mivel nem mutatok semmit felé már nem érdekel engem, pedig nem így van igazából. Ha én is mutatok kisebb közeledést lehet megteszi a hatását hogy mondjuk beimádom a sztorijában a képét, de lehet akkor sem történne semmi. Mint ahogy én csinálom, az ő jeleire se adok semmi reakciót. Szóval megértem hogy úgy gondolja nem érdekel már engem. De valamit mindenképpen tenni akarok, azt érzem hogy kell most.

Nem vagyok kezdeményező meg nyomulós típus de most ilyen esetben tényleg kellene valamit csinálni, nem csak várni a csodát. Mit várjak tőle mikor én azt mutatom hogy nem érdekel🤦🏼‍♀️

Nem tudom ezt mennyire értitek, próbálom jól megfogalmazni a helyzetet

Tehát, igaz hogy gyerekes meg minden, de megfogott és amúgy nem is volt semmi baj, nagyon jó volt, csak hát a komolytalan hozzáállása már eléggé kiidegelt aztán hirtelen rosszul kezeltem, és szeretném ha helyre tudnánk hozni a dolgainkat

Szerintem tudnám őt kezelni ha jobban egymásra hangolódunk és közelebb kerülünk, nem kioffoljuk a dolgokat hanem teszünk érte hogy ebből kapcsolat legyen

Ti mit gondoltok mit érdemes tenni egy ilyen fiúval? Nehéz eset nagyon, de vállalnám

18/L

2021. jan. 26. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Te már írtál ki ugyan ilyen kérdést ugye ?
2021. jan. 26. 20:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Én még nem írtam ki egy kérdést se ide, most csak egy kis tanácsot szeretnék azért jutott eszembe ez az oldal
2021. jan. 26. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Még össze se jöttél vele 3s máris át ajarod őt alakítani a saját teóriád alapján?
2021. jan. 26. 20:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon félreérted, nem megváltoztatni vagy átalakítani szeretnék senkit, nem erről van szó

Nem értetted meg a lényeget

Csak szeretném ha könnyebben együtt tudnánk működni, és megtanulni egymáshoz alkalmazkodni, összecsiszolódni

Érteni akarok egy ilyen fiú nyelvén, meg akarom érteni ilyenkor mi a leghelyesebb hozzállás és hogy tudnánk helyrehozni

2021. jan. 26. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem te ismerős vagyxd
2021. jan. 26. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, nem nagyon érthető a lényeg... Mit tenni neki? Elmondani amit próbáltál itt... ha nem "hülye" ahogy te is mondod, akkor megérti, ha nem nem...
2021. jan. 26. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
18 vagy. Miért akarsz egy idióta óvónénije lenni? Ismerkedj férfiakkal 20-25-30 körül, akiket nem kell alapvető emberi készségekre és viselkedési normákra tanítgatni.
2021. jan. 26. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

5-ös vagyok

Nem tudom miért népszerű ez a lányoknál, tuti válaszoltam vagy 2 ugyan ilyen kérdésre 2 hónap alatt. De teljesen ugyan ez volt

2021. jan. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!