16 évesen ciki Tea Stilton/gyerekesebb könyveket olvasni?
Régen nem szerettem olvasni, mára megváltozott. Mivel nem szerettem így nem kértem anno könyveket, néha-néha elolvastam egy Tea Stiltonosat.
A karácsonyi listámat tegnap leadtam apámnak és "ezek mindenképp kellenek" kategóriások alá odaírtam amiknek még örülnék és szívesen elolvasnék, nagyrészt Tea Stilton könyvek, egy Alkonyat Újhold és egy Idődetektívek 7. része amivel évek óta szemezek.
Gondoltam, bepótolnám azt amit régebben kihagytam, mert még mindig érdekelnek. Ettől független nem csak ilyeneket hanem komolyabbakat is olvasok. Örök kedvencem Jamie McGuire-től a Gyönyörű sorozat, aminek a maradék 3 részét kértem "mindenképp" kategóriásan.
Ja a cikit kihagytam...
Na nézzük, ha az, akkor abbahagyod ls nem olvasol ilyet több?
22 éves vagyok, és ma reggel Teszvesz várost néztem. Soha nem felejtem el azt a gyerekkori mesekönyvemet, amim volt. Nem mondom, hogy olyan hű de nagyon lekötött, de végül is szívesen néztem. Később Regal Academy-t néztem a Nickelodeonon, az kifejezetten elszórakoztatott, szeretem a főszereplőhöz hasonló aktív leányzókat :D És a rózsaszín hajú csajszi is elég dögös.
Most pedig kifejezetten gyerekeknek szóló animéket fogok böngészni, jelenleg a Little Witch Academia-t nézem. Amellett pedig a Steins;Gate-t, ami egy elég komoly mű :D Az SG foglalkoztatja, leköti az agyamat, a gondolataimat, míg a LWA pont, hogy kikapcsolja.
Én szeretek gyerekeknek készült meséket nézni, vagy olvasni, műfajtól függően vannak kifejezetten izgalmasak, és szórakoztatóak. Ha bármikor eszedbe jutna, hogy ez a dolog ciki, akkor gondolj arra, hogy a mesekönyveket, és a gyerekeknek szóló rajzfilmeket FELNŐTT emberek írják, rajzolják, és szinkronizálják! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!