Az ciki, ha fiúként krimi könyveket olvasok? Agathe Christi-től?
Vagy nem buz*s, ha Agatha Christi féle krimkeket olvasok?
Csak mert közben nézelődtem fórumokon, vélemények szinte csak hölgyek kommenteltek.
:DDD
Akkor ez most hogy van? Regényt írni, vagy verset költeni nem bzis', viszont olvasni már igen? Csak mert a magyar költőink íróink jelentős része mind férfi.
Tényleg ennyire rá vagy cuppanva mások véleményére? Nem mindegy, mit gondolnak arról, hogy otthon, mit olvasol?
Egyébként meg a nők jobban szeretnek kommentelni, lájkolni,, szóval ezért lehet több női véleménnyel találkozni. Rengeteg olvasni szerető fiút és férfit ismerek, de ők nem szokták megbeszélni őket, csak ajánlgatnak egymásnak. Szóval a kommentek nemaránya nem ad tájékoztatást az olvasók nemarányáról.
Ne érdekeljen mások véleménye, azt olvasol, amit szeretnél.
Az olvasás szerintem egy amúgy klassz hobbi.
Agatha Christie krimijei pedig nagyon jók, olvastam tőle, főleg Poirot, imádtam mind.
Egyáltalán nem ciki, vagy b*zis.
Az Alkonyat, meg ilyen rémek, na az már az!
Ne foglalkozz már azzal, hogy mit gondolnak mások. Olvasni jó dolog, és nem ciki. Olvasd azt ami érdekel és ne törődj semmi mással, csak azzal, hogy te jól szórakozol.
Vannak olyanok akik nem értik mit eszem Stephen King regényein, miért a kedvenc íróm, miért imádom már 14 éve, és miért van meg az összes könyve.
Az ilyeneknek meg sem próbálom elmagyarázni, mert úgysem értik. Egyszerűen szeretem és kész, mint ahogy sok más szerzőt is, bár tény, hogy King a favorit. Mondjuk az is igaz, hogy a legtöbb ismerősöm soha egy könyvet nem vett volna a kezébe amit nem kötelező elolvasni pl suliban, így aztán nem érthetik mi az: igazán szeretni egy vagy több író munkáit.
Az olvasásban nincs semmi kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!