Be lehet menni egy könyvvel a kezedben egy medencébe? Esetleg furcsán néznének rám ha bevinnék egyet magammal? Nyilván nem egy élménymedencére gondoltam hanem egy gyógyfürdőre. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 21:44
1/7 anonim válasza:
Miért vinnél magaddal könyvet medencébe? Az oké, hogy nem mártogatnád a vízbe, de szinte biztos, hogy pár csepp akkor is ráfröccsenne, arról nem is beszélve, hogy gyógyfürdő esetén (főleg, ha zárt helyen van, és meleg vizű) a páratartalom is magas. Szerintem a könyv nem való medencébe, de kérdezd meg a fürdőben a recepción, aztán tégy belátásod szerint:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem se nagyon jó ötlet, inkább olvass a parton:). (És a vízben esetleg gondold át, amit olvastál. Én is mindig így szoktam, olvasok, aztán csinálok valami mást, mondjuk sportolok, és közben jól át tudom gondolni az olvasottakat.) Ha semmiképp se bírod ki, akkor lógasd bele a lábadat a vízbe, akkor kevesebb az esélye annak, hogy ráfröccsen egy kis víz.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat! :)
2016. okt. 29. 16:07
4/7 anonim válasza:
Én szoktam, habár a lapok tényleg borzalmasan néznek ki egy idő után, sok €&@%# folyton csapkodja a vizet, egyébként nem lenne semmi gond. Itthon a fürdőkádba is viszek valamit :)
5/7 anonim válasza:
Tilosnak nem tilos. De ha rajtam múlna, biztos vizes lenne, ezért se járok fürdőkbe, inkább uszodába és strandra.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2016. nov. 5. 10:44
7/7 anonim válasza:
Persze, vihetsz. Én is szoktam, habár más kérdés, hogy utána hogy néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!