Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 eves fiuk tenyleg nagyon gyerekesek es eretlenek? Lanyok vannak tapasztalaitok?
n fiú vagyok, és igen tényleg gázak!! Folyton a facebookos szarjaikkal jönnek.. Én meg soha nem vagyok ott fent és ezért ürlénynek számítok XD.. Mert mondjuk helyette bicajozok vagy edzek..
17F
egyéntől függ, 16 évesen talán még az voltam, 17 évesen is valamennyire, de szerintem akkor annyira már nem, akkor volt a "nagy" ötletem hogy barátnőt szeretnék
19/F
A lányok sokkal de sokkal gyerekesebbek.
F
Igen, a 18 éves fiúk is kb 12 éves gyere agyi szintjén van.
Míg egy 14-15 éves lány is, simán 20 éves NŐ szintjén áll, egy 16 éves nő rendesen el tudna látni egy háztartást , egy családot, kb agyilag olyanok, mind a 30-cas nők érettek, okosok.
A fiúk még 25 évesen is 16 éves szinten vannak.
Az előző kommentelő nagy hülyeségeket beszél.
Egy 14 éves lány nézhet ki úgy mint 20 éves, attól még rettentően gyerekes, éretlen, komolytalan, eddig 1 olyan lányt nem láttam az életembe melyet te leírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!