Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyerekesen viselkedett?
Te sem olvastad még a Harry Pottert... Pedig ott Hermioné megírja, hogy miért gondolkodik rosszul Harry, amikor a randiján más lányokról beszél. Ajánlom kedves figyelmedbe!
Harry randija: 19. kazetta második sáv: 7:40 -től:
Harry kínos rész: 14:28-től
Magyarázat 20. kazatta első sáv 8:04-től
Beszélj vele, hogy úgy gondolod, hogy valami félreértés van köztetek és szeretnéd tisztázni, mielőtt elhamarkodottan megítéled őt anélkül, hogy tudnád, mi a helyzet az ő nézőpontjából és ezáltal te viselkedsz gyerekesen.
Ez is egyféle értelmezése a szitunak.
A másik értelmezése: ne ítélkezz, amíg nem ismered a másik nézőpontját. Inkább legyél kíváncsi és érdeklődő, akkor többet tudhatsz meg a másikról. Ha neked valami furcsa, valószínűleg azért, mert a másik nem tudja úgy kifejezni magát, hogy te is megértsed. Ilyenkor nyugodtan jelezd felé, hogy ezt most nem igazán érted, és szeretnél erről konkrétabban beszélni, hogy tisztázzátok a helyzetet. Én ez utóbbit szoktam használni - nem mondom, hogy 100%ig boldog az életem, de kommunikációs problémáik miatt nincs bennem annyi feszültség, mint, amikor még nem használtam ezt a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!