Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom május 31-én hogy ő nyáron csajozni akar. 9 hónapja voltunk együtt. És ma már az egyik ismerősöm küldte is hogy ráirt. 30-án még minden olyan volt mint azelőtt aztán rá egy napra meg. Nem tudom mit tegyek. Mert szeretem de utalások hogy ezt tette velem. Valaki valami tanács.
2021. jún. 2. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy megszabadultál tőle. Ő lesz az a srác, aki 30 éves roncs autóval akar majd nőket szédíteni, de amikor idősebb lesz senkinek nem fog kelleni, mert nincs semmije és képtelen lesz egy családot eltartani.
2021. jún. 4. 15:28
 12/12 anonim válasza:

Szerintem jobb, hogy most kiderült,hogy milyen is ő valójában. 9 hónap azért nem kevés idő, ennyi idő alatt ki kellett volna már alakulnia egyfajta kötődésnek benne, hogy ne akarjon nyáron csajozni, de nem így történt. Valószínűleg érzelmileg még nem elég érett hozzád képest, de ez valamilyen szinten természetes, hiszen a fiúk (tisztelet a kivételnek) később érnek.

Én viszont azt mondom bánkódj rajta egy kicsit, sírd ki magad és gondold át ezt a 9 hónapot, gondolj a szép emlékekre, hogy milyen jó is volt akkor, de ne feledd el, hogy egyik napról a másikra nem változik meg az ember véleménye ennyire, valószínűleg már hamarabb is voltak ilyen gondolatai/tervei csak most jött el az idő, hogy ezt veled is tudassa. Milyen is volt valójában? Tényleg olyan ember, aki mellett az egész életedet el tudod képzelni? Vagy csak túl nagy volt a rózsaszín köd?

Kitartást neked:)

2021. jún. 7. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!