Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom május 31-én hogy ő nyáron csajozni akar. 9 hónapja voltunk együtt. És ma már az egyik ismerősöm küldte is hogy ráirt. 30-án még minden olyan volt mint azelőtt aztán rá egy napra meg. Nem tudom mit tegyek. Mert szeretem de utalások hogy ezt tette velem. Valaki valami tanács.2021. jún. 2. 23:10
1/12 anonim válasza:
:/ Kitartas sajnos nem volt eleg komoly meg, elni akar
sird ki magad,en nem mennek utana
2/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy egy ilyen srác után nem éri meg sírni.
3/12 A kérdező kommentje:
És ha nem tudom mással elképzelni az életem?
2021. jún. 3. 06:06
5/12 anonim válasza:
Elég nevetséges indokkal szakított... Ne legyél szomorú emiatt és ne menj utána. Egy ilyen srác nem érdemel meg téged. Az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy talált valaki mást (pl. az ismerősödet) és ezt a kamu indokot hozta fel, hogy szakíthasson. Aki ilyet tesz, az nem szeret eléggé.
6/12 anonim válasza:
Hidd el, jön más akivel el fogod tudni képzelni az életed.
7/12 anonim válasza:
Ha most azt hiszed, hogy egy ilyennel (!) tudod csak elképzelni az életed, akkor biztos lesz még más sokkal értelmesebb, akivel el tudod még. Ezen a mondatodon pedig majd csak nevetni fogsz akkor.
8/12 anonim válasza:
De legalább VISZONYLAG korrekt volt a srác. Nem csalt meg, nem kertelt, megmondta.
És ezért nem kell szomorúnak lenni. Megy tovább az élet, nélküle ugyan. Majd jön más! 😁
9/12 anonim válasza:
Ne menj utána!
Sird ki magad felejts el !
Gonosz volt veled!
Élvezd hogy süt a nap !
Vagy ilyesmi...😀🌞
10/12 anonim válasza:
Semmit. Aki ennyire gyökér, az nem érdemel tőled semmit. Éld az életed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!