Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt mondta rám "seggfej"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta rám "seggfej" vajon ezt is gondolja? :D

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány aki tetszik,és találkoztam vele egy szórakozó helyen,már be voltam tépve,ittam is eleget (de amúgy sem vagyok valami félénk típus)..

És elkezdtem vele beszélgetni annyira nem emlékszem mit is beszéltünk csak arra hogy azt mondja "Tamás te jó gyerek vagy" meg folyamatosan mosolygott rám aztán hirtelen megfogtam a fenekét,vagyis rácsaptam :D

És erre mondta azt hogy "te seggfej".

Aztán ma találkoztam vele és tök normálisan köszönt meg jól megnézett,de ennyi arra gondoltam hogy valamikor még bepróbálkozok nála.

Szóval lányok mi a véleményetek tényleg seggfej voltam?

2021. jún. 2. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. jún. 2. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hű, önbizalmad az van. Egyébként az tökmindegy, hogy szerintem ha nem is seggfej de baromi pofátlan voltál, mert ő nem hinném, hogy ezt gondolja. Mármint ez csak úgy kiszaladhatott a száján, nem hinném, hogy olyan komolyan mondta volna, ráadásul ha ma még normális is volt..
2021. jún. 2. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát elég szabad szellemű csaj volt...meg is akart ütni de én elnevettem a helyzetet :D
2021. jún. 2. 19:12
 4/7 anonim válasza:
100%
Hát, ha ezt csináltad akkor valszeg tényleg seggfejnek gondol. Én a helyében rohadt kellemetlenül éreztem volna magamat, szerintem ezt a viselkedést hanyagold (nyilván részeg voltál, de érted). De nyilván lehet látta rajtad, hogy "kicsit" ittál és nem vette annyira komolyan.
2021. jún. 2. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján akkor túlléptél a határon, de titkon tetszett neki és mikor találkoztatok azért volt ilyen. Illetve ha nem is tetszel neki, akarhat valamit vagy csak az egóját fényezi általad
2021. jún. 2. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet... de kalandnak jó leszel. :D
2021. jún. 4. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Az voltál, de tuti fantáziált rólad, rólatok. Ne engedd el a csajt. 😉
2021. jún. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!