Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyha valaki azt írja h nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha valaki azt írja h nem zavarsz akkor tényleg úgy is gondolja?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel elkezdtünk beszélgetni. Vagyis ráírtam h jobban van-e mert volt egy kis baleset.. utána elkezdtünk beszélgetni kérdeztem tőle 2* h nem zavarom elsőnek írta h nem miért zavarnál utána megint beszélgetünk egy kicsit írom neki h kérlek tényleg szólj ha zavarlak erre azt válaszolta h még mindig nem értem miért zavarnál.. de ő nem kérdezi meg h mi van velem, nem érdeklődik. Akkor azért írta azt a szöveget h nem értem miért zavarnál mert nem akart bunkó lenni h azt írja h hagyjál már békén te lány és ne irjál nekem vagy micsoda?

2019. dec. 10. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Ha kétszer is írta, hogy nem zavarod, akkor teljesen biztos lehetsz benne, hogy zavarod. Szállj le róla, mielőtt feljelent!
2019. dec. 10. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Most akkor mi van?
2019. dec. 10. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavarod. Ha zavartad volna és nem akar bunkó lenni akkor leráz valami félig kamu szöveggel és kész. De írogatott. Én is néha elfelejtek vissza kérdezni, de attól szívesen beszélek.
2019. dec. 10. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem zavarod. Ha zavarnád akkor nem is nézné meg az üzenetedet, vagy ha mégis akkor egyszerűen nem válaszolna rá..főleg nem több üzenetre. Viszont abból, hogy mennyit ír vissza csak pár szót vagy bővebben látni lehet hogy mennyire érdekled őt. Illetve ha nem kérdezget nagyon a beszélgetésetek közben akkor lehet, hogy nem érdekled csak válaszolgat arra amit írsz.
2019. dec. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!