Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Én már beleszerettem de nem tudom hogy ő komolyan gondolja-e. Szerintetek? Többi lent.
Sziasztok. Én egy 15 éves lány vagyok.
Az van, hogy van egy fiú akit már 2 hónapja ismerek személyesen és nagyon sokat találkozunk, és már beleszerettünk egymásba meg minden. Vagyis én. Állítólag ő is, aztán nem tudom.
Szóval nagyon sokat találkozunk mint mondtam, és imádok vele lenni, sokat szoktünk hülyülni. Meg nagyon aranyos. Még nem járunk. Vagyis csak úgy emlegette kb 1 hónapja hogy ő szeretne majd, eddig úgy néz ki.
Na és tényleg amikor csak alkalmunk adódik találkozunk, ő is nagyon sokszor mondott le programokat hogy velem lehessen, és múlthéten meg is lepett, mert nem tudtam hogy jön és találkoztunk és aztán hazakísért és már majdnem megvolt az első csók de még szerintem kicsit kellene vàrjunk vele úgyhogy na:)) és az van, hogy mindig megbeszéljük a következő találkozási időpontot nagyjából, de Messen nem szokott írni. Írni nem nagyon ír már, találkozni mindig találkozunk de nem ír. Nem azt mondom hogy minden nap kéne de azért mégis.. és vajon ez miért van? Ja és messengeren még vissza se írt múlt hétvégén, aztán bocsánatot kért amikor találkoztunk.
Más minden oké, a barátai előtt is a szerelme vagyok nem a haverja:DD ha értitek. Tehát már bemutatott a barátainak is meg minden. Csak ez hogy amúgy a találkákon kívül nem nagyon keres...Én nem szeretném ha csak játszana velem mert nagyon beleszerettem.
Szerintetek miért van?
Rengeteg oka lehet, és mi se látunk bele a srác fejébe, ahogy te sem.
Néhányan nem nagyon használják az ilyen közösségi appokat, lehet ő is egy a sok közül. Pl nekem van ismerősöm, aki kerek perec megmondta, hogy nem akar chat-elni, csak találkozni. Mivel ez jelenleg megoldhatatlan, mert júniusig még a kontinensen sem tartózkodom, ogy beszélgetünk. Márciusban mondta, hogy nem akar chatelni, májusra békélt meg a szituval, azóta tök sokat beszélünk.
Ideje lenne már megbeszélned a sráccal, hogy akkor most egy pár lesztek-e, vagy sem. Te is megkérdezheted tőle, hogy járna-e veled. Az a legbiztosabb. Persze csak ha olyan ember vagy. Én nem vagyok féltékeny vagy ilyesmi, én megcsinálnám. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!