Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cc27 kérdése:
Két éve vagyok együt a paromal de viszont nem élünk együtt. Ma nősül a bátya de nem vit magával. Az okát nem mondta Nem tudom mit gondoljak lehet hogy nem is szeret? Vagy nem is gondolja komolyan a kapcsolatunkat.
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 14:10
1/12 anonim válasza:
Kommunikáció! Nehogymár nekünk kelljen tippelgetni. Ha 2 év után nem vagytok képesek nyíltan beszélni, akkor az egésznek semmi értelme.
2/12 anonim válasza:
Szégyell téged. Nekem is volt olyan csaj aki tényleg csak arra kellett, meg kéznél volt, de a vasárnapi ebédre nem vittem volna haza az biztos mert nem ütötte meg azt a szintet hogy felvállaljam a család előtt.
3/12 anonim válasza:
"Két éve vagyok együt a paromal de viszont nem élünk együtt."
Ez fából vaskarika.
.
Örülj, nem mondta ki azt, hogy nem vállal fel családja, rokonai előtt!
Szexpartnernek viszont jó vagy.
4/12 anonim válasza:
#2 és #3 Esküvőről van szó, tehát vendéget (barátnőt) nem feltétlen hívhat. Főleg, hogy nem tudjuk, a párja bátyjával milyen a kérdező kapcsolata. Ha a kérdező nem lett meghívva a tesó álltal, akkor nem a párja a bunkó.
5/12 anonim válasza:
Ez így baromság. Én még nem jártam olyan esküvőn ahol a vőlegény testvérének a párja nem lett volna ott ha volt éppen komoly párja.
6/12 anonim válasza:
#5 Nem köteles meghívni egy számára idegent, mert ugye az a kérdésből nem derül ki, hogy egyáltalán ismerik-e egymást és ha igen, milyen a viszony köztük. Az esküvő nagyságától is függ, ha szűk, pár emberes, akkor még érthető is.
7/12 anonim válasza:
A tiétek nem párkapcsolat, hanem barátság extrákkal. A "párod" nyilván nem tekint a párjának, még kevésbé a családja részének.
8/12 anonim válasza:
2 év! Ez mintha elkerülte volna a figyelmeteket. Az már normális esetben nem idegen.
De azt se értem, hogy miért nem adott erről magyarázatot neked.
9/12 anonim válasza:
#8 Miért szerinted az normális, hogy 2 éves kapcsolatban idegenek tippjeit várjuk, hogy miért keletkezett ez a szitu? :D
10/12 anonim válasza:
Az normális, hogy 2 éve együtt vannak, de nem élnek együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!