Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek komolyan gondolja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan gondolja azt, amit mond?

Figyelt kérdés

Próbálok bízni a közös jövőben a barátommal.

13 éves korom óta ismerem ezt a fiút. Távkapcsolatban élünk. Annyi idősen fél évet voltunk együtt, majd szakítottunk és egy időre kiléptünk egymás életéből. Aztán újra beszélni kezdtünk, elég sok ideig "baráti" viszonyt ápoltunk, de fél éve újra egy pár vagyunk.

16 éves vagyok, ő 18.

Jövőre megy egyetemre, így a távolság a negyedére csökken kevesebb, mint egy éven belül. 2 év múlva, miután én is leérettségizem tervezzük az összeköltözést.

Sokat beszélünk a közös életről, tervezgetjük, néha még az is szóba jön, hogy mikor szeretnénk majd családot alapítani.

Én nagyon komolyan gondolom. Egy mesének a szavával élve ez az a "Ding". A serdülőkorom nagy részét ő töltötte ki, mellette tapasztaltam ki mindent.

Azért 3 év elég soknak számít a mi korunkban azt hiszem..

Amikor távol vagyunk megállás nélkül chatelünk, vagy akár órákat is tudunk telefonálni.

Ha együtt vagyunk folyton nevetünk, szórakozunk, jól érezzük magunkat egymás társaságában. Sokszor úgy érzem, mi nem csak egy szerelmes pár vagyunk, hanem barátok is.

Mindent megbeszélünk. Semmit sem szégyellünk a másik előtt.

Életemben nem voltam szerelmes előtte, se utána senkibe. Eddig ő (volt) az egyetlen barátom.

Szóval szerintetek hasonlóképpen gondolja komolyan ő is, ahogy én?

Egy 18 éves fiúnál ezek sokat jelentenek, ha ilyet mond? Mármint hogy közös jövő stb.

Ha az is számít, eléggé különbözöm az eddigi volt bnőitől. Ők mind idősebbek voltak tőle, és szőkék voltak. Én meg barna hajú vagyok, és fiatalabb is. Szóval eléggé kiesem az ideáljából.

Szerintetek?

2019. okt. 23. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy 18 éves gondolhatja komolyan a dolgot, és az hogy van egy ideálja amibe te éppen nem illesz bele állításod szerint, az nem azt jelenti hogy nem szerethet téged igazán.

Nyilván 16 és 18 évesen még nagyon sok minden előttetek áll az életben. Sok változáson fogtok keresztülmenni, de van olyan szerelem ami ezt képes kiállni. Remélem a tiétek is ilyen lesz.

2019. okt. 23. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy az eddigi csajok voltak az ideáljai! Ők akadtak az útjába.

A leírásod alapján szeret/-het téged, de ez csak az egyik féltől kapott információ. Mi ezt definitíven nem tudjuk neked megmondani. Te beszélgetsz vele, ismered a gondolatvilágát, a nézetét a világ dolgairól, kettőtök viszonyáról.

Sokat tudtok egymásról, bizalmasok vagytok egymás iránt. Viszont sok év áll még előttetek a tanulmányaitok befejezéséig. Addig sok minden történhet... Bízz a fiúban!

2019. okt. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!