Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretné hogy találkozzak a családjával nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat?
Több mint egy éve vagyunk együtt a barátommal és a hétvégi találkozók többnyire nálunk vannak vagy pedig abban a városban ahol ő él. Amikor a városban vagyunk sem hozza fel hogy menjek el hozzájuk akár egy kis időre és ha én kérdezem tőle hogy miért, akkor általában különféle kifogásokkal áll elő, nem érti meg a helyzetem. Eddig kétszer találkoztam a szüleivel, ez volt fél éve azóta nincs nála ilyen opció. (Nem gondolom hogy a találkozások alatt negatív benyomást tettem volna rájuk).
Volt már valaki ilyen helyzetben? 18L
Ennek oka van.
Pl.:
- talán mégsem nyerted el a szülők szimpátiáját,
- gyakran veszekszik a család, de eddig nem hallottad,
- stb.
Beszélj vele erről és kérdezz rá, hogy a jövőben hogyan gondolja.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ketteshez válasz: de igen, csak eléggé szűkszavúan.
Hármas: én is ezekre az okokra gondolok, a szavaiból ahogyan kivettem, a jövőben sem tervez ilyen téren nagyobb változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!