Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha nem szeretné hogy találkozz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretné hogy találkozzak a családjával nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyunk együtt a barátommal és a hétvégi találkozók többnyire nálunk vannak vagy pedig abban a városban ahol ő él. Amikor a városban vagyunk sem hozza fel hogy menjek el hozzájuk akár egy kis időre és ha én kérdezem tőle hogy miért, akkor általában különféle kifogásokkal áll elő, nem érti meg a helyzetem. Eddig kétszer találkoztam a szüleivel, ez volt fél éve azóta nincs nála ilyen opció. (Nem gondolom hogy a találkozások alatt negatív benyomást tettem volna rájuk).

Volt már valaki ilyen helyzetben? 18L

2021. jan. 6. 18:05
A kérdező szavazást indított:
Teljesen megérthető a helyzete
Nem megérthető szerintem (ésszerű indokok nélkül)
Nem megérthető egyáltalán
41 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell erőltetni, ez nem azt jelenti hogy nem szeret:)
2021. jan. 6. 18:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mesél a családjáról? Akkor még mindig nincs meg a bizalom, vagy nem mer elmondani....
2021. jan. 6. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Ennek oka van.

Pl.:

- talán mégsem nyerted el a szülők szimpátiáját,

- gyakran veszekszik a család, de eddig nem hallottad,

- stb.

Beszélj vele erről és kérdezz rá, hogy a jövőben hogyan gondolja.

2021. jan. 6. 18:50
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ketteshez válasz: de igen, csak eléggé szűkszavúan.

Hármas: én is ezekre az okokra gondolok, a szavaiból ahogyan kivettem, a jövőben sem tervez ilyen téren nagyobb változást.

2021. jan. 6. 19:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a különféle kifogások, amikkel előáll?
2021. jan. 6. 19:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerinte ez a szokás, hogy a srác megy a lányhoz, utána már kezdte elmondani hogy volt egy kiswbb vita családon belül, de volt olyan is, amikor azt a kérdést kaptam válaszként, hogy miért nem jó ez így nekem?
2021. jan. 6. 20:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerinte ez a szokás, hogy a srác megy a lányhoz, utána már szóbahozott olyat is,hogy volt egy kisebb vita családon belül, de azóta viszont elmondása szerint megjavultak a dolgok. Volt olyan is, amikor azt a kérdést kaptam válaszként, hogy miért nem jó ez így nekem?
2021. jan. 6. 20:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem hogy valami értelmes nem őszinte vagy nem mer veled őszinte lenni.
2021. jan. 6. 20:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Bocsi a 2x küldésért és köszönöm a választ!
2021. jan. 6. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Nincs jó kapcsolata a családdal, lehet sokat veszekednek és nem akarja hogy lásd, halld ezeket. Erre tippelek, de persze nem fogjuk kitalálni mi van a fejében.
2021. jan. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!