Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dühös ezért más lánynak ír?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel néha beszél a barátom, akkor ismerkedtek meg mikor már együtt voltunk. Többször is mondtam neki hogy zavar, azt mondta oké, akkor nem beszél vele többet, de ugyanúgy beszéltek. Egy időre abbamaradt, de múltkor mikor dühös volt valamiért (gondolom rám) ráírt a csajra. Vélemények?2021. jún. 1. 19:40
1/7 anonim válasza:
Te is biztos olyan lány vagy akit zavar ha a pasija más lánnyal beszél,közbe meg az exeddel talizgatsz. ( és ez teljesen oké+ Ő a hisztis ha szól érte)
2/7 A kérdező kommentje:
nem talált, de kösz a hozzászólást :)
2021. jún. 1. 19:52
3/7 anonim válasza:
Hogy is mondjam... A csaj vagy arra pályázik, hogy szakítsatok és ő legyen a vígasz. Vagy a csajt pont nem érdekli a srác, de a párod meg vonzódik hozzá. Egyik se a legjobb változat 😀
Amúgy ez egy baromi nagy jelzés, hogyha a Ti PÁRkapcsolati problémátokat mással beszéli meg, nem pedig veled, aki elvileg a párja. Inkább ezt kéne megbeszélni.
De az is érdekes, hogy Te pontosan tisztában vagy ezzel, hogy mással beszéli meg a Ti dolgaitokat és ezért mégcsak nem is szóltál. Mármint persze, tiltogatni lehet, de ezt így konkrétan gondolom nem mondtad meg neki, hogy "Balázs, nagyon jól esne, ha a mi problémáinkat mi oldanánk meg, nem pedig Klárinak mondanád el és tőle várnád a tanácsot. Vagy te hogy látod?"
4/7 anonim válasza:
Én is voltam így a volt barátnőmmel, direkt csináltam hogy ideges vagy féltékeny legyen... ilyent már csináltam úgy is hogy direkt smároltam más lánnyal ugyanezért...:D
5/7 A kérdező kommentje:
Nem a mi problémáinkat beszélik meg szerintem, annyira nincsenek jó kapcsolatban
2021. jún. 1. 20:29
6/7 anonim válasza:
Mennyi idióta! (1,4) örök csecsemők...szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!