Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nagyon szereti az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon szereti az a anime - ket én sajnos kevésbé, és néha olyan érzésem van, hogy jobban örülne anime, mangaszerű lánynak.. Sajnos én nem tudok olyan lenni, túl realisztikus személy vagyok.. Tudtok tanácsot adni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 5. 12:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Gurl..... Ne ezeken gondolkodj. Ha nem téged szeretne, nem veled lenne. Légy magad Gurl!
2021. jan. 5. 12:38
 2/21 anonim válasza:
100%
Maradj olyan, amilyen vagy. Az a normális, ha realisztikus ember vagy nem rajzfilm figura lol
2021. jan. 5. 12:47
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg túlgondolod.
2021. jan. 5. 14:02
 4/21 anonim válasza:
76%

Maradj önmagad és emiatt ne aggódj, de ha valamit szeretnél tenni, hogy "jobban kedveljen" akkor nézz 1-2 animét vele vagy cosplayeljetek. Ha nekem lenne barátom/barátnőm örülnék, ha csinálna ilyeneket velem.

Remélem valamilyen szinten hasznos a válasz :)

2021. jan. 5. 14:16
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
Néha elmehetsz vele AnimeConra pl. egy kedvenc karakterének öltözve, ennyi játékosság van mindenkiben, szerintem. Ennél többet nem tehetsz, és nem is várhat el tőled. Vannak lányok, akik a mindennapokban is szeretnek beöltözni, de a barátod nem így ismert meg téged, fura is lenne, nem lennél önazonos. Ezek a csajok is csak azért szorulnak ilyesmire, mert még nem forrott ki a személyiségük.
2021. jan. 5. 14:18
 6/21 A kérdező kommentje:

Héé:D ez nem tini párkapcsola:( 20 vagyok

Köszi a válaszokat! :)

2021. jan. 5. 14:18
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem jár ilyenekre.. Csak annyi hogy néz animeket és szereti is ezeket a japán dolgokat..

Na majd megpróbálok átszellemülni gyerekek:D lehet aztán megszeretem, kitudja:D

2021. jan. 5. 14:23
 8/21 anonim ***** válasza:
38%

20 evesen kicsit ciki hogy nem tudsz normálisan feltenni egy kérdést illetve hogy eleve ilyen kérdés jut az eszedbe.

Én azt hittem max 16 éves lehetsz...

2021. jan. 5. 14:40
 9/21 anonim válasza:
35%
Szerintem csak trollkodsz.
2021. jan. 5. 14:56
 10/21 anonim válasza:
100%
Én sem szerettem egy ideig az animéket, majdnem olyan helyzetben voltam mint te. barátnőm állandóan mesélte hogy jaj ő mennyire szereri ezeket és milyen jó a Hikyuuu és hogy nekem biztos tetszene mert röplabdázok :D adtam neki egy esélyt de valamiért nem jött be (fogalmam sincs miért) aztán pár évre rá megnéztem egyet amit a tesóm ajánlott (promised neverland) mert őt is beszippantotta ez az egész. És olyan pozitívat csalódtam hogy már alig várom hogy jöjjön a következő évada :D és ennek az egy sorozatnak köszönhetően már egy csomó másikat megnéztem. Szerintem nézz szét több témában ne csak egy adott műfajút nézz. Nagyon ajánlom amit előbb írtam és kezdésnek szerintem a banana fish is jó lehet. Ez a kettő jelenleg a kedvenc. Mindkettőben nagyon pozitívat csalódtam.
2021. jan. 5. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!