Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon szereti az a anime - ket én sajnos kevésbé, és néha olyan érzésem van, hogy jobban örülne anime, mangaszerű lánynak.. Sajnos én nem tudok olyan lenni, túl realisztikus személy vagyok.. Tudtok tanácsot adni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 12:35
11/21 A kérdező kommentje:
#10 Csak a Nanát láttam eddig, azt nagyon szerettem is még anno, köszi az ajánlás, megnézem mindenképp😊
2021. jan. 5. 15:02
12/21 anonim válasza:
Banana fish-re fel kell lelkileg készülni :")
13/21 anonim válasza:
Én is imádom a Nanát😍
Én animés lány vagyok, de a barátom egyáltalán nem szereti őket, mondjuk engem ez nem zavar. De ha téged érdekel az ilyesmi akkor nézhettek együtt is animét, meg te is belenézhetsz párba, de szerintem az sem baj ha nem tetszenek, nem ezen fog múlni a kapcsolat. :)
14/21 anonim válasza:
Én is anime csajokért rajongok. Főleg inkább személyiségre. Nem kell az, hogy a csaj animét nézzen velem, hanem stílusra legyen olyan, mint amilyen lányokat szeretem bennük. Pl legyen lobbanékony csajszi, hamar fel lehessen idegesíteni, de ne sértődjön meg azért. Legyen perverz a csajszi, de tudjon olyan aranyosan is zavarba jönni.
15/21 A kérdező kommentje:
Legyen pici, cuki, nagyszeemű.. Legyenek nagy rajzolt mellei.. Hát persze :'')
2021. jan. 5. 19:36
16/21 A kérdező kommentje:
Ez belsőleg szerintem minden lánynál megvan, aki szereti a barátját..inkabb ezek a külső dolgok amik fel tudnak cseszni.. 😅 Nyilván csak azért mert sosem leszek olyasmi
2021. jan. 5. 19:42
17/21 anonim válasza:
#15-ös Fiona Bones pl simán lehetne egy anime karakter külsőre. Keress rá ytb-n ha nem ismernéd.
18/21 A kérdező kommentje:
Jaj.. Hát igen
2021. jan. 5. 19:46
19/21 anonim válasza:
Én inkább Belle Delphine-t szoktam hallani, hogy anime karakterhez hasonlítják, de ő erre rá is játszik.
"inkabb ezek a külső dolgok amik fel tudnak cseszni.. 😅 Nyilván csak azért mert sosem leszek olyasmi"
Pff, amatőr :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!