Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon szereti az a anime - ket én sajnos kevésbé, és néha olyan érzésem van, hogy jobban örülne anime, mangaszerű lánynak.. Sajnos én nem tudok olyan lenni, túl realisztikus személy vagyok.. Tudtok tanácsot adni? Tapasztalatok?
Mondjuk azért 20 évesen nem kell gyerekké átszellemülnöd, az anime nem erről szól. Jó, persze, van olyan is, de helyből tudnék egy tucatot, amelyik a legkevésbé sem gyerekes.
De nem ez a lényeg.
A szerelem nem arról szól, hogy legyünk mindenben ugyanolyanok. Mint ahogy nem is arról szól, hogy kergessünk egy megrajzolt ideált.
Ha pedig egy lánynak a valóságban akkora szemei lennének, mint az animékben, a szemgolyó mellett fizikailag nem lenne hely az agyának... de viccet félretéve, te így vagy önmagad. Nekem is megvan egy elképzelt ideálom - ráadásul én is szeretem az animét, bár azért a kőkemény animefanokhoz képest sehol nem vagyok -, de egyik barátnőmnél sem éreztem azt, hogy "ő jobban tetszene, ha az elképzelt ideálhoz hasonlítana". Sőt, általában még kevésbé tetszene. Hiszen így önmaga. Ilyennek ismertem és szerettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!