Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van ha egy lánynak csak a magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm és eddig csak magas barátai voltak. Rá is kérdeztem nála erre és azt mondta hogy neki csak a magas pasik jönnek be. Erre van vmi pszihológiai magyarázat. Miben más egy magas pasi mint egy átlag termetű hogy jobban bejönnek neki?2021. márc. 2. 10:12
1/12 anonim válasza:
Igen van erre magyarázat. Beléjük van kódolva, imponáló... Így alakult ki. Biztonságérzet meg minden.
2/12 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy fogalmam sincs, pedig a barátom is magas. Engem ez nem igazán érdekel, nem is feltétele, hogy valakivel együtt legyek. Vele sem azért járok, mert magas, sokszor még zavar is, hogy állva csókolózásnál valamelyikünknek ki kell törni a nyakát
3/12 anonim válasza:
Ő pont ilyen. Valakinek pedig az alacsonyak jőnnek be, mivel a csaj is alacsony.
4/12 anonim válasza:
Engem már ráztak le azzal az indokkal, hogy túl magas vagyok kb 165 lehetett a lány én meg 190 vagyok, szóval nem biztos hogy mindenkinek ez az esete.
5/12 anonim válasza:
4# Kamu kamu és kamu... Más nem stimmelt és azért mondta ezt. :) Engem is ráztak le ilyesmikkel hogy túl jó vagyok valamihez, de kamu volt:D
6/12 anonim válasza:
5/5 lehet az volt, de tök mindegy annyira nem voltam oda a lányért :D csak tetszett.
7/12 anonim válasza:
Minden nő ilyen. Még akkor is ha nem tudatosul bennük. Ez az evolúció eredménye. Nekünk meg a fiatal csajok vonzóbbak mint az idősek. Ennyi.
Persze az ilyen 220 feletti deformált csontozatú mutáns quasimodók már talán nekik se fognak tetszeni.
8/12 anonim válasza:
Én 163 vagyok, lány, és a kb velem egymagas fiúkat preferálom. létezünk:D
9/12 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, erre nem kell semmilyen magyarázat. Valaki az almát szereti, valaki meg a szőlőt. Nekem pl. az alacsony pasik jönnek be
10/12 anonim válasza:
És az miért van, ha egy lánynak csak a vékony/kigyúrt/szőke hajú/néger stb pasik jönnek be?
Vagy az miért van, ha egy fiúnak csak a magas/alacsony/vékony/telt/sportos/nagymellű lányok jönnek be?
Csak nem azért, mert minden embernek van ízlése, amihez joga van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!