Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van ha egy lánynak csak a magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm és eddig csak magas barátai voltak. Rá is kérdeztem nála erre és azt mondta hogy neki csak a magas pasik jönnek be. Erre van vmi pszihológiai magyarázat. Miben más egy magas pasi mint egy átlag termetű hogy jobban bejönnek neki?2021. márc. 2. 10:12
11/12 anonim válasza:
nem csak ízlésről van szó
vannak majdnem-univerzális tulajdonságok
amikhez csak nagyon kevés kivétel tartozik
ez is ilyen
lehet van 1%nyi csaj akinek nem a magasak jönnek be
de a többségnek igen
ezért lehet ebből kiindulni
12/12 anonim válasza:
Mert ő ilyen.
Nekem is van barátnőm, akinek a férje 2 fejjel magasabb nála - ez a kattanása, minden exe is 188-190 cm-nél kezdődött.
A Kedvesem meg 4-5 cm-rel alacsonyabb, mint én, mert nekem aztán édesmindegy, attól ugyanúgy biztonságban érzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!