Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elsírtam magam első szex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsírtam magam első szex közben. Nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés

Szóval két hónap múlva 18 éves leszek, a párommal, pedig majdnem másfél éve vagyunk együtt. Tegnap este megtörtént köztünk az első együttlét is. A probléma azzal van, hogy elsírtam magamat közben. Nem azért, mert nagyon fájt vagy rossz volt, sőt nagyon is kellemes volt. Egyszerűen csak meghatódtam, mert olyan romantikus volt és mert már nagyon vágytam rá és régóta álmodoztam erről. Gondolom a barátom nem éppen így képzelte el, hogy én majd elsírom magam közben. Szerintetek az nagyon kellemetlen? Esetleg megbántottam vele? Utána természetesen beszéltem vele, hogy nagyon jó volt és, hogy élveztem. De, mikor meglátta, hogy sírok ő is nagyon megijedt. Nem akartam őt megbántani vagy ilyesmi. Szóval szerintetek ez nagyon gáz?

17/l

2021. máj. 29. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is volt már, hogy elsírtam magam és nem az első alkalom után. Egyszerűen a mindennapi feszültség így szabadult fel.
2021. jún. 8. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Majd a masik sraccal aki a ferjed lesz nevetve fogsz erre gondolni, hogy minek pityeregtel, ez egy egyszeru hetkoznapi a dolog amire mire felno az ember mar a vallat fogja huzogatni.
2021. jún. 9. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Idén lesz 3 éve hogy együtt vagyunk, másfél éve pedig szeretkezünk is és most is elsírom magam sokszor. Szeretjük megadni a módját, nem elkapkodni, hogy igazán meg tudjuk élni és ha igazán jelen vagyok szívvel lélekkel,olyankor mindig elfog ez a hatalmas meghatódottság és én szeretem így kiadni az érzéseim. Már tudja a párom hogy ilyenkor mit érzek és még ha ő nem is így adja ki az érzéseit, megértjük egymást. Szerintem mindegy hogy hogyan, de a legjobb kapcsolatépítő ha az ember úgy fejezi ki magát ahogyan őszintén jön.
2021. jún. 9. 14:48
 14/20 Lazy Lover ***** válasza:
100%
nem gáz a volt csajom is sírt néha mindig azt hittem azért bőg mert fáj neki de nem
2021. jún. 9. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem gáz. 20 vagyok, sokadik szeretkezèsemkor is sírtam már el magam. Èn se a fájdalom vagy a rossz èrzès miatt, egyszerűen csak annyira jó volt, nem tudom, èn se tudom teljesen megmagyarázni.
2021. jún. 9. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 18/L (már ha számít valamit) :)
2021. jún. 10. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Ez teljesen normális!! Ugyanez történt velem is. Plusz előtte nekem volt egy majdnem 2 éves kapcsolatom, ami nagyon csúnyán végződött (de szerencsére szex nem volt) így mikor megtaláltam a mostani párom és megtörtént, meghatódtam. Vele viszonylag hamar történt, és nagyon jó volt. Örültem, hogy valaki ilyen is tud lenni. Megható volt az biztos.
2021. jún. 10. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek örömkönnyek voltak és nem a fájdalom, de még csak nem is a bánat könnyei!

Azóta bizonyára kimutattad, elmondtad neki, hogy miért kezdtél el sírni. Semmi szégyellni valód nincs.

Ffi.

2021. júl. 11. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:
39%
Őszintén én is besz@rtam volna ha random sírva fakadsz.
2021. júl. 11. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez teljesen normális reakció, főleg hogy az első együttlét.
2021. júl. 11. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!