Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elsírtam magam első szex...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsírtam magam első szex közben. Nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés

Szóval két hónap múlva 18 éves leszek, a párommal, pedig majdnem másfél éve vagyunk együtt. Tegnap este megtörtént köztünk az első együttlét is. A probléma azzal van, hogy elsírtam magamat közben. Nem azért, mert nagyon fájt vagy rossz volt, sőt nagyon is kellemes volt. Egyszerűen csak meghatódtam, mert olyan romantikus volt és mert már nagyon vágytam rá és régóta álmodoztam erről. Gondolom a barátom nem éppen így képzelte el, hogy én majd elsírom magam közben. Szerintetek az nagyon kellemetlen? Esetleg megbántottam vele? Utána természetesen beszéltem vele, hogy nagyon jó volt és, hogy élveztem. De, mikor meglátta, hogy sírok ő is nagyon megijedt. Nem akartam őt megbántani vagy ilyesmi. Szóval szerintetek ez nagyon gáz?

17/l

2021. máj. 29. 15:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Egyszoval

Nem

Ha megért akkor nincs semmi baj !

Örülj neki legalább egyszer újra kisírtad magad.

2021. máj. 29. 16:02
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem, de mivel nem egyből mondtad neki miért sírsz, lehet benne maradt valami olyan, hogy nem jól csinált valamit vagy fájdalmat okozott.

Ez majd idővel eltűnik, de az elején lehet nyoma lesz neki a viselkedésében vagy akár szex közben. Egyszerű példa, mondjuk nem fog merni kezdeményezni.

2021. máj. 29. 16:05
 3/20 anonim ***** válasza:
97%

A nők egy része nevet, más ordít, a harmadik sikít stb. szex /kielégülős közben. Hálistennek értem el hogy a párom sírjon az élvezettől.

Te megadtad a fiúnak ezt a boldogságot az első együttléteteknél. Kommunikáljatok, és nem lesz baj soha!

2021. máj. 29. 16:25
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz, ez egy normális reakció 🙂.
2021. máj. 29. 16:31
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Imadnam ha a csajom emiatt sírna.
2021. máj. 29. 16:41
 6/20 anonim ***** válasza:
98%
A legaranyosabb dolog a világon
2021. máj. 29. 17:25
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez irtó cuki! <3
2021. máj. 29. 17:43
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Fiú voltam 18 évesen, első barátnő, első aktus, ő szerette volna nagyon de én még nem álltam készen rá, nagyon izgultam és úgy jártam mint te. Szerintem nem gáz.
2021. máj. 29. 19:01
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha megmondtad neki miért sírsz akkor nem gond. Ha nem akkor lehet azt hitte rossz volt neked, de akkor azt tisztázzátok hogy nem azért volt. Nekem is volt már hogy sírtam szex közben/után, mert annyira érzelmes volt.
2021. máj. 29. 20:09
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, sok nő a sokadik szex közben is elsírja magát... :))
2021. jún. 1. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!