Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom egy se***ej, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy se***ej, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szóval egy osztályba járok a barátommal, és néha a folyosón, ha egyedül vagyok, egy osztálytársam odajön hozzám, és elkezd fogdosni, lefog, befogja a számat, és élvezkedik rajtam. Viszont néha a barátom is látja ezt, és nem segít, inkább visszafordul, amikor számonkérem, tagadja, hogy látott minket. Én nem tudok mit csinálni a fiúval, mert ő magas, izmos, én pedig egy fejjel alacsonyabb vagyok nála, és nagyon vékony, úgyhogy nem tudom megvédeni magam. A tanárok se segítenek, a barátnőim sem tudnak mit csinálni, viszont a barátomra haragszok a legjobban. Szerintetek is nagyon gáz, amit csinál. Ő is magas és izmos egyébként, de nem annyira, mint a másik srác. Sulin kívül nagyon kedves, nagyon jófej, segít mindenben, megért, egy igazi lelki társ, de ezért nagyon haragszok rá. Mit gondoltok, dobjam, vagy mit csináljak, hogy ne hagyja, hogy fogdossanak? 16/l

2021. máj. 29. 07:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Már az első ilyen eset után szakítanod kellett volna a sráccal. Hordj magaddal paprikaspray-t, amit nyugodtan használj is. Ha többszöri felszólításra is közeledik, akkor jogod van megvédeni magad. Ami pedig az esetet illeti, ez bűncselekmény. Szólj a szüleidnek különben nem fog megoldódni a probléma. Én azonnal a rendőrségre is elmennék, hiszen már elég idős vagy, hogy egyedül is tehess feljelentést. A tanáraid pedig a segítség elmulasztása, illetve a cserbenhagyás bűntettét is elkövették, mert annak ellenére sem tettek semmit, hogy szóltál nekik. (Halkal megjegyzem, hogy az utolsó két bűntény a barátodat is terheli, ha valóban látott titeket.)

Menj és cselekedj, mert a szexuális zaklatás kihat a későbbi személyiségedre.

2021. máj. 29. 09:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg magad, ha legkozelebb rad fog rugd tökon jó erosen. Amúgy ez nem csak szexuális zaklatás, hanem személyi szabadsag megsértése, utóbbit onmagaban 3 év börtönnel buntetik!
2021. máj. 29. 09:56
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Én kizártnak tartom hogy ez igaz. Ha a pasid látja akkor ez a folyosón történik. Ergó mások is látják. Olyan nincs hogy ez senkit nem érdekel.
2021. máj. 29. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos testű fiúként mondom, hogy akkor is megpróbálnék segíteni, ha esélytelennek érzem magam. Azonnal szakíts! És persze irány a rendőrség!
2021. máj. 29. 10:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szólj neki előre, hogyha hagyja, hogy továbbra is fogdossanak téged, akkor dobni fogod! Erre ha valóban szeret, akkor fel fog figyelni, ha nem figyel fel erre, akkor tényleg dobjad!

Különben a szüleidnek szóltál erről? Mert esetleg át tudnának vinni másik iskolába, ha nagyon eldurvul a helyzet.

2021. máj. 29. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

En is csak annyit tudok mondani mint a tobniek

Remélem javul a helyzet !

2021. máj. 29. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben dobnám, vagy legalábbis beszélnék vele erről, hogy nagyon nem oké ahogy ebben a helyzetben viselkedik.
2021. máj. 29. 20:34
 18/22 Senior Séf ***** válasza:
100%
A barátod ettől nem seggfej. Simán csak nem szeret annyira, hogy megérné neki a kockázat és a konfrontálódás egy másik kannal.
2021. máj. 30. 10:45
 19/22 Pali1977 ***** válasza:
100%

Így van, ez szexuális zaklatás, és bűncselekmény. Nem is értem, mire vársz, hogy meg is erőszakoljon? Most komolyan! Kérj segítséget, ne halogasd!

A srác meg egyszerűen csak gyáva és nem mer kiállni egy izmosabb agyatlan ellen. Hogy vele mit kezdesz, azt rád bízom, ennél súlyosabbak a gondok!

2021. máj. 30. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd tö kön, vagy sípcsonton. Valamit csak tudnál tenni.
2021. máj. 31. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!