Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom egy se***ej, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy se***ej, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szóval egy osztályba járok a barátommal, és néha a folyosón, ha egyedül vagyok, egy osztálytársam odajön hozzám, és elkezd fogdosni, lefog, befogja a számat, és élvezkedik rajtam. Viszont néha a barátom is látja ezt, és nem segít, inkább visszafordul, amikor számonkérem, tagadja, hogy látott minket. Én nem tudok mit csinálni a fiúval, mert ő magas, izmos, én pedig egy fejjel alacsonyabb vagyok nála, és nagyon vékony, úgyhogy nem tudom megvédeni magam. A tanárok se segítenek, a barátnőim sem tudnak mit csinálni, viszont a barátomra haragszok a legjobban. Szerintetek is nagyon gáz, amit csinál. Ő is magas és izmos egyébként, de nem annyira, mint a másik srác. Sulin kívül nagyon kedves, nagyon jófej, segít mindenben, megért, egy igazi lelki társ, de ezért nagyon haragszok rá. Mit gondoltok, dobjam, vagy mit csináljak, hogy ne hagyja, hogy fogdossanak? 16/l

2021. máj. 29. 07:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát ezt még olvasni is fájt...
2021. máj. 29. 07:42
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha hagyja, h fogdossanak, akkor rakd ki.. Egy férfi, aki szeret ezt nem hagyná.
2021. máj. 29. 07:45
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Ha a tanárok nem segítenek, szólj az igazgatónak. Aztán a szülőknek. Aztán ha az sem segít, jelentsd fel szexuális zaklatásért.

Barátodnak meg mondd meg, hogy fáj, hogy nem számíthatsz rá, és el kell gondolkodnod a kapcsolatotokon. Legalább ne hagyjon egyedül, ha ott a másik gyerek.

2021. máj. 29. 07:45
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Sikíts!
2021. máj. 29. 08:37
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Azért is a barátod hogy esetleg meg is védjen,nem csak dugni kell..ha nő lennék már dobtak volna.
2021. máj. 29. 08:38
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
*m
2021. máj. 29. 08:38
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Mit jelent az, hogy élvezkedik rajtad? És nem tudom honnan valosi vagy, de hallottál már a szexualis zaklatasrol? És arról, hogy tehetsz feljelentest? Ez bűncselekmény. Illetve hogy van az, hogy a “tanárok nem segitenek”? Szóltál nekik? Látta valaha barmelyikuk is az incidenst? Es a szuleid?
2021. máj. 29. 08:42
 8/22 anonim ***** válasza:
6%
Melyik romantikus filmből vetted a jelenetet?
2021. máj. 29. 09:14
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
A szüleidnek szólj a fogdosás miatt!
2021. máj. 29. 09:24
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
én kizártnak tartom, hogyha szólsz az osztályfőnöknek vagy sz igazgatónak, hogy téged szexuálisan zaklatnak nem történik semmi ez elég komoly bűncselekmény
2021. máj. 29. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!