Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy barátom ebben a dologban befolyásol?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy muszáj vele elmennem egy hétvégére a családi faházukba, merthogy egyszer már megígértem valami hasonlót, de viszont én annyira nem merek elmenni vele egyedül, mert kitudja, hogy mit akar ott csinálni velem, meg amúgy is, csak szégyellem ezt neki megmondani, nem akarom megbántani, nem tudom, én akarok is menni, meg félek is. Mi legyen?
16. Én megtanultam írni, te tanulj meg olvasni. Puszi!
2021. máj. 19. 17:24
22/31 anonim válasza:
Talán akkor kérdezd meg tőle, hogy mit akar a faházban egész hétvégén csinálni veled, drága. Mi honnan a pitliből tudjuk?
Tudom ajánlani a Conceptet és a Pandemicet egyébként, azokhoz legalább négy ember kell és akkor nem csak ketten lennétek, nem kellene félned.
2021. máj. 19. 18:05
23/31 A kérdező kommentje:
22. Nem az olt a kérdés, hogy mit akar, hanem hogy elmenjek-e vele szerintetek? És fogd fel, hogy nem szeretek társasozni, főleg nem is értem ezeket a bonyolult játékokat. Nem értem, minek ajánlgatod.
2021. máj. 19. 19:27
24/31 anonim válasza:
Kedves hölgy, en pl segiteni akartam neked felesleges flegmázni:)
Tökéletesen tudok olvasni is és én azt láttam a kérdésedben hogy "a barátom". Tudod te mit jelent ez Magyarországon? Azt hogy van pasid
Ezt már az elején úgy irhattad volna hogy AZ EGYIK barátom, nem pedig " a barátom"
Honnan a halalbol tudtuk volna hogy csak sima barátra gondolsz főleg tini parkapcsolatok kategoriaban?
És ne szólogass be, inkabb orulj hogy valakik vették a faradsagot hogy valaszoljanak erre a szarra
2021. máj. 19. 19:35
25/31 anonim válasza:
Figyi , kérdező, megkérdeznéd a barátodat, hogy ő szeretne-e társasozni, mert akkor páran szivesen mennénk. Hol van ez a kis ház?
2021. máj. 19. 19:55
26/31 A kérdező kommentje:
24. Azt írtam "ha egy barátom"... Ha ezt nem tudod értelmezni, akkor sajnálom. Meg én eleve nem ebbe a kategóriába raktam, hanem a barátságba, nem értem, miért rakták át. Tudtommal az oldal lényege, hogy kérdésekre válaszoljanak.
2021. máj. 19. 20:46
27/31 A kérdező kommentje:
Ha valakinek az a célja, hogy meghívassa magát társasozni, akkor ne is próbálkozzon. Idegenekkel biztos, hogy nem megyek. Ha meg a barátom akarná, akkor intézze el ő magának. Nem vagyok közvetítő.
2021. máj. 19. 20:52
28/31 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen. Csak egy kérdés volt, tudtommal az az oldal lényege, hogy kérdésekre válaszoljanak.
De azért azt elárulod, hogy mégis merre van az a ház?
2021. máj. 19. 20:55
29/31 anonim válasza:
Neeee! Pedig már úgy beleéltem magam! Akkor legalább add meg a barátod mailcímét vagy valamit, hogy ráírhassak! Nem tudod esetleg, hogy a barátod szereti-e az asztali szerepjátékokat? Mert ha nagy a telek, akár egy vampire liveozást is rendezhetnénk! Arra se szeretnél jönni? Az nem olyan bonyolult, mint a co-op társasok.
2021. máj. 19. 21:32
30/31 A kérdező kommentje:
Wtf? Nem találtok magatoknak partnert ilyen játékoldalakon, vagy mi a fene? Hagyjatok engem ezzel, nem fogok senkiről és semmiről információkat kiadni. Nem is ez a kérdés lényege.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!