Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az normális, ha egy barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy barátom ebben a dologban befolyásol?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy muszáj vele elmennem egy hétvégére a családi faházukba, merthogy egyszer már megígértem valami hasonlót, de viszont én annyira nem merek elmenni vele egyedül, mert kitudja, hogy mit akar ott csinálni velem, meg amúgy is, csak szégyellem ezt neki megmondani, nem akarom megbántani, nem tudom, én akarok is menni, meg félek is. Mi legyen?
2021. máj. 18. 22:30
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
De b*szki, ki volt az az idióta, aki jelentette a kérdésemet? Milyen tini párkapcsolat? Csak egy barátomról van szó, könyörgöm!!!! 😡😡😡 És milyen jogon javították ki a kérdésemet? Úgy látom, itt nem csak a felhasználókkal van baj.
2021. máj. 19. 11:03
 12/31 A kérdező kommentje:
Én nem szeretek társasozni, úgyhogy nem érdekel.
2021. máj. 19. 11:05
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
Rohadt gáz vagy. Minek vagy együtt vele ha ilyen beteg dolgokat gondolsz róla? Bizalomról hallottál már?
2021. máj. 19. 11:35
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak egy barátod akkor is igaz amit írtam... barátaimból nem nézem ki hogy megölnek vagy bezárnak a faházba
2021. máj. 19. 11:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jogon javították ki, hogy olvashatatlanul fos a helyesírásod és nem mellékeltél hozzá kódfejtőt.
2021. máj. 19. 11:48
 16/31 anonim ***** válasza:
Hellobelo, szerintem nyilvan ne menj el vele, en magárol a kapcsolatrol is elgondolkoznék hogy mégis mi értelme fenntartani. Félsz tőle és nem bízol benne. Akkor miért vagy vele együtt?😅
2021. máj. 19. 14:59
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, nem értettem hogy mit csesztetitek szegény lányt, amikor teljesen olvasható az írása. De ha kijavították, akkor mar mindjárt más.

Kérdező, látszik hogy nem akarsz menni. Akkor miért szenvedsz ezen? Mondd meg neki hogy NEM.

2021. máj. 19. 15:58
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

És akkor most mikor lesz ez a társasjátékos hétvége?

Vinnék Call of Cthulhut!

2021. máj. 19. 16:30
 19/31 A kérdező kommentje:
13. De ki az isten mondta, hogy együtt vagyok vele? A barátom, mondta hogy menjek el a faházukba vele egy hétvégére, én meg nem tudom, hogy menjek vagy sem, mert kitudja, mit akar. Nem a pasim...
2021. máj. 19. 17:21
 20/31 A kérdező kommentje:
15. Hol írtam én olyat? Azt írtam, nem tudom, minek hív el.
2021. máj. 19. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!