Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Túl jó a tested" csak kifogásból mondta szex előtt?
Tény hogy gyúrok és jól nézek ki testileg 190 cm vagyok 120 kg leginkább izom.
Levetkőztem előtte "mutogattam magam" és egyszer csak zavarodottan a fejéhez kapott és ezt mondta "hát én nem merek hozzád érni,ilyen jó testű pasival én még soha nem voltam"....a végén azért szexeltünk,mert rábeszéltem de szerintem nem ez volt háttérben.
Szóval a kakaska nem olyan nagy 15 cm és szerintem ez zavarta meg,és szerintem csak leakart rázni. Azóta szakítottunk közös megegyezéses veszekedés által :D de szerintem ez volt az oka 3 hónapig voltunk együtt.
Szóval ilyet mondana egy nő? Valóban így gondolja? mert őszintén szólva én nem hiszem...
Szerintem az van hogy a testemhez képest 20 centist képzelt el,de ezt leszámítva jó volt vele a szex...azt nem fogom bizonygatni hogy nézek ki, de nem vagyok dagadt, és nem kell keresgetni azért (ezt leszámítva nem vagyok magammal ott lent megelégedve) de ez már részlet kérdés.
Csak furcsa hogy kidobott/szakítottunk aztán már egy jó ideje nincs senkije,egyszer felajánlotta hogy csak szex-re jöjjünk össze de már nem tudtam komolyan venni.
Igen, ha ilyen kigyurt vagy az ruhaban is latszik nem lehet tul meglepo:D
A kukac meg ugye nem:p de 15centi szerintem nem kicsi de minel nagyobbra gyurod magad annal kisebbnek tunik haha
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!