Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korban hány évesen veszítik el a szüzességüket általában?
Nekem 2 barátnőm 15 éves volt mikor elveszítették. Egy másik barátnőm pedig 16 éves volt.
Én meg 17 évesen szűz vagyok.
Jól írod, sokan tényleg arra törekednek, hogy elveszítsék. Megelégednek a szexuális vágyuk kielégítésével.
Vannak akik a boldogságot a társat keresik. Olyat akivel közös életet, egymás boldoggátételét tervezik. Ősszeházasodnak és akkor megajándékozzák egymást, a testük egybeolvad. Szerelmük ezzel teljesedik be. Kiegészìtik egymást így lesznek eggyé, erőssé, mindent leküzdőkké.
21 éves vagyok, és eddig még nem találtam párt, ergo szűz is vagyok, a kérdésed gondolom arra irányul, hogy manapság általában hány éves korban vesztik el.
Ha erre gondoltál, én már bőven "gáznak" számítok, a gimiből kiindulva általában 16-19 éves korban a többség már túlvan rajta...
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!