Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez tényleg gáznak számít,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg gáznak számít, vagy mindenki máshogy kezeli? Nektek hogy jön be jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igazából elég nagy problémám van, amire bár lehet legyinteni, hogy majd kinövöm, meg kell még érnem hozzá... de szeretném mégis a tanácsotokat kérni.

Már másfél éve járok egy fiúval és kezdem azt érezni, hogy készen állok vele lefeküdni. Vagy legalábbis egy pettingre elsősoron. Már 2x bepróbálkozott, mikor utólag voltam náluk (kb 2 hónapja), valamint tegnap egy bolt hátánál, miközbe vártuk a tesóját, feljött témának a múltkori film amit láttunk (nálunk, gyakran van nálunk, viszont sosem alszik ott, főleg miután megbeszéltük, hogy várunk még a dologgal, ameddig nem akarom) és elképzelte, hogy velem is azt csinálja, mint a romantikus filmben a lánnyal, erre picit felizgultam és én kezdtem el simogatni itt ott, aztán csókolóztunk, kérte, hogy menjek fel hozzá mert nem bír magával. Nagyon közel voltam, hogy igent mondjak... és itt jött a probléma, ami ezt a kérdést is szülte...

Tudom gyerekes, viszont ez mindig bennem van és nem tehetek róla. Nagyon szeretem és egyre jobban kívánom, de nem merem megkockáztatni, hogy kiábrándul belőlem, mert szőrös ott lent. Nagyon igényes fiú, mindig arra törekszik, hogy jól nézzen ki, s bár tudom, a szőr nem igénytelenség, engem mégis elkap az undor, mikor meglátom magamon.. Egyszer leborotváltam, de nagyon viszketett és kipattogzott, utána meg szúrt. Azóta sosem, mert nagyon nem bírnám ki mégegyszer, hogy az utcán is meg kell vakarjam, úgymond.

Azt tudni kell, hogy kis környéken lakunk és itt csak egy kozmetikus van, ahol végeznek gyantázást, de jól ismerjük és kicsit szégyellném vagy nem is tudom.

Persze a szőrt le szoktam vágni kicsire, de valahogy nem merem neki megmutatni így. Szégyellem és félek, hogy kiábrándulna belőlem.

Most hozzátok szólok fiúk. Nektek melyik tetszik jobban? Nem kiábrándító? Főleg a mai világban... Tényleg, mostmár semmi nem akadályozna meg, ha nem szégyellném. Mit tehetnék?

Én 17 vagyok , a barátom 20.

2021. máj. 4. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Kérdezd meg tőle.

Egyébként ha gyakran borotválod, nem fog már kipattogni, meg viszketni. Miután leszedted, kend be fertőtlenítővel, meg valami nyugtató krémmel.

2021. máj. 4. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Hát én azt mondanám, hogy a pettinggel máris el vagytok késve másfél év után. A fiú már nyalhatott volna neked, te pedig kézzel kielégíthetted volna párszázszor. A szőrös punci szép, és épeszű ember ilyenért nem ábrándul ki senkiből. Nekem sokkal jobban tetszik mint a csupasz.

Arra vigyázzatok hogy a sperma a punci közelébe sem kerüljön. Durranás után alapos tisztálkodás. De a szexszel még akár várhattok 1,5 évet is!

2021. máj. 4. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Ha el kezded borotválgatni úgy megerősödhet a szőröd hogy olyan lesz mint a rőzse!
2021. máj. 4. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
#13 ezt már jó pár orvos cáfolta, egy hülye tévhit az egész.
2021. máj. 4. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Akármit csinálok nekem mindig kipattogzik, pedig nem ma kezdtem és minden vacakkal kentem már.

Ha valóban érzékeny a bőröd, akkor a borotválástól csak rosszabb lesz, nekem ha szőrtüsző lesz és véletlenül belevakarok úgy, hogy megsérül, akkor ha meggyógyult még egy pigment folt is marad utána, és állandóan ez van.

Szerintem ne borotváld, ha annyira érzékeny, hogy az utcán kell vakarnod, ha normális a pasid akkor megérti. Egyszerűen nem bírja el a bőröd.

Amúgy engem mindegyik pasim látott már szőrös puncival, ugyanúgy jót szexeltünk, nem ezen fog múlni ha tényleg érdekled.

24l

2021. máj. 4. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

( Jaj csak a bűzös mergezo szortelenitokremet ne! )

Van aki bikinivonalvagoval vagy szakall vagoval, vagy

gepi borotvaval vagja par milimeteresre es ugy nem pattogzik ki.

(En semmivel se szerencsere ez mar lecsengőben van ez a hulye divat )

Ha masfel évet várt akkor jofej meg komolyan gondolja veled, szoval akár lehet rá is kerdezhetnel mi a vèlemenye a szőrŕől

Vagy mond kovetkezonek hogy most nem jo mert nem borotvaltam le es akkor majd mondja hogy ne hulyeskedj kit erdekel stb

Ja meg azt is mondjak hogy ha nem szál iránnyal szembe borotvalod akkor nem pattogzik ki

2021. máj. 5. 03:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ! Hasznosak voltak!
2021. máj. 5. 06:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Megtörtént végül a dolog? A barátod mit szólt a szörnyű, ha igen?

2021. jún. 7. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Én sem gyakran borotválom, de az igényes páromat ez egyáltalán nem érdekli.. örül ha van szex 🤣🤣🤣 pedig amúgy jobban szereti ha csupasz
2021. jún. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!