Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek csak a külső számít aki ronda
dögöljön meg?
Nem. Ne dögöljön meg az, aki ronda, hanem keressen magának párt a hozzá hasonlók között. Ha jól sejtem azért vagy elégedetlen, mert te se rondával akarsz összejönni, hanem olyannal, aki tetszik neked és ez rondaként neked nem jön össze, mivel nem a hozzád hasonló emberekkel ismerkedsz.
2017. aug. 6. 19:14
Ilyen hányadék felszínes, pénzközpontú világot élünk, Kérdező. A média, a pénzhatalmi elit, és a globalizáció hatása. Az emberekből hatalmas arcnélküli segghülye birkatömegek lettek, arra mennek amerre rázzák a kolompot. Ha azt látják a médiában és a világban, hogy jó külsővel, sok pénzzel, nagy pofával, törtetéssel, mások eltaposásával lehetsz erős és sikeres, akkor így fognak viselkedni. Az intelligencia, empátia és tisztesség, pedig mára irtandó, üldözendő negatív tulajdonságok lettek. Csodálatos világot élünk.
Most kimentem okádni.
2017. aug. 6. 19:16
3/28 A kérdező kommentje:
#1Nm amm van barátnőm aki nagyon jó csaj 10/10 minden fiú irigykedik rá nkm nincs semmi bajom magamal csak elegem van azokból akik másokat piszkálnak lenéznek nm nm vagyok szép és régebben teljesen magamalat voltam de mégis valahogy össze jöttem egy bomba csajjal akinek elege volt már a nyomulós menő fiúkból valójában megsajnált maga se tugya hogy miért szeret de szeret ő az igazi nagyon levés ilyen lány van... nagyon sajnálom hogy ilyen a mai válság nagyon kevés a normális ember ammm bocsi a hyesirási hibákért csak ezzel a sz@r telefonnal nm lehet irni
aha pontosan kedves kérdező.. hajra😁 na de viccet felre teve (am nem vicc volt) nem kell meghalni csak hozzad hasonlokkal kell ismerkedni.. aki csunya keressen csunya lanyt vagy fiut.. egy szep nyilvan nem fog oszejonni egy csunyaval.. ez alap..
2017. aug. 6. 19:26
5/28 A kérdező kommentje:
Nkm sikerült és nm vicc volt
6/28 A kérdező kommentje:
Lehet hülyének nézni de nm vicceltem amit írtam az igaz
#4, miből gondolod hogy egy ronda egy másik rondára vágyik? Ha választhat szép és ronda között, szerinted melyiket fogja választani?
Ez a "suba subához" egy rettentő demagóg és hatástalan baromság.
2017. aug. 6. 19:30
Szerintem olyan nincs, hogy ronda ember, csak olyan, hogy igénytelen, vagy olyan, aki nem tudja, hogy mi állna neki jól.
Pl új frizura,1-2 másféle szabású ruha, másféle smink, stb.
Egy csomó ember azt hiszi magáról, hogy ronda, de valójában nagyon kevés olyan ember lehet a világon, aki tényleg ronda.
2017. aug. 6. 19:30
Kérdező ezekszerint te is ugyanolyan felszínes vagy mint akikről beszélsz nem? :D
2017. aug. 6. 19:31
Nem az, hogy megdögöljenek csak mi fiataloknak a reklámokba vagy bármilyen közhirdetű reklámban olyanokat mutatnak, hogy milyen sminket használj avagy, hogy használd ezeket. Vagy bármilyen női vagy a tini újságokban is az van, hogy-hogy felelj meg a barátodnak vagy bármi. Hallottam, hogy volt egy fiú meg egy lány ugye jártak és a fiú rászólt a lányra, hogy pattanásos és sminkeljen. Igen sajnos roszz világot élünk bár én még nem vagyok olyan tapasztalt ebben mert én is még csak egy tizenéves vagyok de amit látok. Sok barátnőm csak azért sminkeli magát, hogy egy adott személynek megtetsződjön vagy, hogy többnek nézzen ki(értsd:18-20 évesnek például). Nekem ennyi a véleményem. További szép estét!...: )
2017. aug. 6. 19:31
Kapcsolódó kérdések: